2777
2789
عنوان

صبح بخیر🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

جونه زین هالودلرم لرررررررررررمنطقه لرستان 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

به به 😍😍

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

صبح منکه اصلا خوب شروع نشد

انشالله ادامش خوب باشه !😍چرا چیشد ؟

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

🤣🤣بدبخت گناه دارع شاید کار خیری داری🤭😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بجان زین هالوم هروقت دیدمن دارم لبخندمیزنم یجوری گازم میگرفت ک بگم غلط کردم ک لبخندزدم 😂😂😂بعدشم میگه پ چت شدچراانرژیت رفت درهمون حال اعصانیت دلم میخادقیمه قیمش کنم بعدم فریزش کنم بعدم بخونوادش بگم بیان ازغذامیل کنن نوشابه هم پش بندش بخورن ک چربی روبشورببرپایین😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بجان زین هالوم هروقت دیدمن دارم لبخندمیزنم یجوری گازم میگرفت ک بگم غ ...

وااااییییی 🤣🤣 بدبخت رو کشتی که تکه تکه ش کردی قشنگ به شکل های متفاوت 😂😂خودشم می‌دونه دلت میخواد این بلا ها سرش بیاری🤣وااای خدا 

فداتتتتتتتتتتتت هام درهولت 😘😘😘😘😘😘

🌈💐

وااااییییی 🤣🤣 بدبخت رو کشتی که تکه تکه ش کردی قشنگ به شکل های متفاوت 😂😂خودشم می‌دونه دلت میخواد ...

گاهی وقتاازقرمزشدن صورتم میفهمه😂😂😂دلم براش میسوزه یجوری بعدش لوس میشه ازکنارمنارامیره ک چشمم بش نخوره چون میدونه اتیش ازدهنم بیادبیرون سرخ اش میکنم😂😂😂😂😂😂

گاهی وقتاازقرمزشدن صورتم میفهمه😂😂😂دلم براش میسوزه یجوری بعدش لوس میشه ازکنارمنارامیره ک چشمم بش ن ...

حق داره بدبخت  میترسع😂😂🤍ولی معلومه زوج باحالی هستید و همو دوست دارید انشالله همیشه به خوشی باشه🌈💐

حق داره بدبخت میترسع😂😂🤍ولی معلومه زوج باحالی هستید و همو دوست دارید انشالله همیشه به خوشی باشه🌈 ...

فداتشمممممممممممممممممممممم عاقبت مث قلبی ک فرستادی باشه عزیزمممممممممم همع لبت خندون دلت شادهمیشه سربلند😘😘😘😘😘😘😘

فداتشمممممممممممممممممممممم عاقبت مث قلبی ک فرستادی باشه عزیزمممممممممم همع لبت خندون دلت شادهمیشه س ...

ممنون همچنین شما عزیزممم💞💐

قلبمییییی😍🤭گل شمایی

دختررررررررررررررررررررررررخیلییییییییییییییییییییییییییییی خوبییییییییییییییییی هستییییییییییی توام دلت شکستش ازحرف زدنت معلومه انشالاک به هرچی ک میخاییییییییی برسییییییییییی😘😘😘😘😘