2777
2789
عنوان

صبح بخیر🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست

[QUOTE=353307977]سلاممم😍😍به به چه انرژی 😂صبح شما هم بخیر 💐[/QUOTEنترس الان شوهرنشمینم پاپیشه مث همیشه ترمیزنه به انرژیم تافعلازیرپتوس یکم باانرژیم بشماهم انرژی مثبت بدم 😂😂😂😂😂😂عشقااااااااااااچطورین😂😂😂😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

[QUOTE=353307977]سلاممم😍😍به به چه انرژی 😂صبح شما هم بخیر 💐[/QUOTEنترس الان شوهرنشمینم پاپیشه مث ...

😂😂😂ممنون من که عالیم شما چطورید !😂💚

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

[QUOTE=353307977]سلاممم😍😍به به چه انرژی 😂صبح شما هم بخیر 💐[/QUOTEنترس الان شوهرنشمینم پاپیشه مث ...

اسم کاربری تون چقدر حق هستش😂واقعا گرمه

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

😂😂😂ممنون من که عالیم شما چطورید !😂💚

مث پلوتودوری😂😂😂😂😂انشالاامروزگوشیاتون زنگ بخورفقط خبراییییییییییییی خوببببببب خوببببببببب بشنوین ازاون خبراییییییی ک دلتونننننننن فقط اشککککک ذوقققققققق بخادددددددد🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍😍😍

مث پلوتودوری😂😂😂😂😂انشالاامروزگوشیاتون زنگ بخورفقط خبراییییییییییییی خوببببببب خوببببببببب بشنوین ...

ممنون عزیزم خدا کنه)) امروز رو مود خوبی بودم برای همین این تاپیک زدم😍🌸 انشالله شما هم روز خوبی داشته باشید در از حس خوب و زیبا🌈💐

ممنون عزیزم خدا کنه)) امروز رو مود خوبی بودم برای همین این تاپیک زدم😍🌸 انشالله شما هم روز خوبی داش ...

پر از

اسم کاربری تون چقدر حق هستش😂واقعا گرمه

توهوای گرم بندرتوگرماخرمشهردیدمت باناشناسی نفسوم بندنمیومدقلب موضعیف دخترداره بوم بوم میزنه بگواون غریب کیو بات چی میخادچیکارداره💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂فداتشم خیلییییییی گرم خدایش کاش زودهواخنک بشه گمونم نکنم تادوماه دیکه هوا خنک بشه

توهوای گرم بندرتوگرماخرمشهردیدمت باناشناسی نفسوم بندنمیومدقلب موضعیف دخترداره بوم بوم میزنه بگواون غ ...

عه منم بندرعباسم‌ 😂😂جنوبی هستم 🌈💐دو ماه دیگ هم خنک نمیشه ولی خب بازم بهتره از الان😂😂آره بابا پختیم از گرما تو این هوا باید رفت مدرسه 🤧💔

ممنون عزیزم خدا کنه)) امروز رو مود خوبی بودم برای همین این تاپیک زدم😍🌸 انشالله شما هم روز خوبی داش ...

فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 💜💜💜💜هم وطن ازخدامیخام اشکی ک ازچشات میادفقططططططط اشک ذوقققققققققق باشه ک ندونی بخندی یاگریه کنییییییییی ولاغیر💃💃💃💃💃💃💃💃

فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 💜💜💜💜هم وطن ازخدامیخام اشکی ک ازچشات میادفقططططططط اشک ذوققققققق ...

واقعا مچکرم 😍😍💚انشالله شما هم همیشه شاد و خوشحال باشید و خدا بهترین هارو براتون رقم بزنه💐🌈

عه منم بندرعباسم‌ 😂😂جنوبی هستم 🌈💐دو ماه دیگ هم خنک نمیشه ولی خب بازم بهتره از الان😂😂آره بابا پ ...

من عاشقققققققق بندرم ولی بندرعباسی نیستم ولییییییی زندبادخلیخ همیشه فارسسسسسسس😍😍😍😍😍😍😍

واقعا مچکرم 😍😍💚انشالله شما هم همیشه شاد و خوشحال باشید و خدا بهترین هارو براتون رقم بزنه💐🌈

بفرماشوهرنشینه درحال چشم مالیدن ک پاشه تربزنه ب حالم😂😂😂😂😂😂😂من ب شوهرخطاب میگم پاشوعزیزم پاشوصب ب این قشنگی روخرابش کن پاچ بگیر😂😂😂😂

من عاشقققققققق بندرم ولی بندرعباسی نیستم ولییییییی زندبادخلیخ همیشه فارسسسسسسس😍😍😍😍😍😍😍

😍😍شما کجا هستید ؟؟اینجا که خیلی گرمه🥺🤧

بفرماشوهرنشینه درحال چشم مالیدن ک پاشه تربزنه ب حالم😂😂😂😂😂😂😂من ب شوهرخطاب میگم پاشوعزیزم پاشوص ...

🤣🤣بدبخت گناه دارع شاید کار خیری داری🤭😂