2777
2789
عنوان

وقتی اصلاا دیگه حس درس خوندن نداری

153 بازدید | 13 پست

سه ساله فارغ تحصیل شدم یادمه دبیرستان شاگرد اول انسانی بودم رفتم حقوق خوندم ولی از همون سال اول از این رشته خوشم نیومد ولی اطرافیان گفتن مهم آیندشه اگ تلاش کنی فلان میشه و‌‌‌.. ولی من الان ک ۲ونیم ساله از فارغ تحصیلیم میگذره اصلا رغبت نمیکنم برم سمت کتابام ک بخونم و آزمون بدم.همش دلم میخاد تو ی هنر یا رشته دیگه کاری برام پیدا بشع که خانوادم گیر ندن ک درس بخون امتحان بده.بخدا اصلااا حوصلشو ندارم مخم نمیکشه.امتحانم کردم ولی دیگ نمیتونم البته بی علاقگیم به این رشته و مباحثشم بی تاثیر نیست.شما جای من بودید چ راهی پیش میگرفتید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

منم رشته م حقوقه

البته ی مدرک کارشناسی جغرافی دارم

ولی ب دلیل علاقه ب حقوق و بازار کارش بالطبع مشغول ب تحصیلم ک هم نمراتم عالیه هم ب اینده امیدوار

ولی خب شما باید اولویت بندی کنی اگ واقعا هیچ علاقه ای ندارید همونطور ک گفتید میتونید از کلاسای هنری بهره ببرید ک متنوعند 

در هر صورت موفق باشید

[QUOTE=46834764]يه چي علاقهداري ؟[QUOTE متاسفانه به کارایی ک هیچ درآمدی توش نیس.مثه هنرهای نمایشی.شع ...

اره ميدونم 

خوب پول دراوردن سخته ولي مارت رو دوست داشته باشي بدون خستگي كار نيكني و به پول هم ميرسي

خوب فکرکن ببین ده سال دیگه دلت میخواد امروز میرفتی دنبال چی ؟برو دنبال همون کار 

مشکل همینه ک هم میخام ی کار پیداکنم ک ی کم از خودم پول داشته باشم هم علاقه اصلیم هنره ک پول توش نیس