2777
2789

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

شاید مثل من جنون شیدایی داشته باشه

ما که از روی ظاهرمون نمی تونن تشخیص بدن افسردگی داریم . به هر کس میگی افسردگی دارم با تعجب میگه : تووووو !!!!!

بسکه توی فاز شیدایی پرانرژی و شادیم 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

فکر نکنم چون معمولا کسانی که افسردگی دارن خودشون رو شاد نشون میدن

قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری 3 نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
ما که از روی ظاهرمون نمی تونن تشخیص بدن افسردگی داریم . به هر کس میگی افسردگی دارم با تعجب میگه : تو ...

اره چون یه نفر رو میشنایم به شدت شاد پرانرژی روابط اجتماعی بالا بعد فهمیدم افسردگی خیلی شدید داره درحدی که یه نایلون قرص میخوره در طول روز خیلی جا خوردم 

اره چون یه نفر رو میشنایم به شدت شاد پرانرژی روابط اجتماعی بالا بعد فهمیدم افسردگی خیلی شدید داره در ...

اگه رابطه ت باهاش نزدیکه و حس میکنی هم شاد و پرانرژیه هم افسردگی شدید داره و اون قرص ها مال افسردگیه حتما بهش بگو لازمه بره پیش روانپزشک و در مورد اختلال دوقطبی بررسی بشه چون داروی عادی افسردگی روی اختلال دوقطبی اثر منفی داره و لازمه داروی مخصوص مصرف کنه.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اگه رابطه ت باهاش نزدیکه و حس میکنی هم شاد و پرانرژیه هم افسردگی شدید داره و اون قرص ها مال افسردگیه ...

تحت نظر دکتر متخصص نه اونقدر نزدیک نیستیم ولی یهبار داروهاش دیر شد دستاش می‌لرزید خیلی ادم موفقی وضع مالیشم خوبه