2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی سایتی ها نظرات عجیبی دارن . توی یه خونه زندگی می‌کنید؟!

اگر نه قطعا ایشونم دلش میخواد زودتر برید زیر یک سقف .

باهاش صحبت کنید، اگر دستش تنگه الان یه مراسم جمع و جور بگیرید یا یه ماه عسل برید بعدش یه شام خانوادگی و برید سر خونه زندگیتون

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

با اینکه با رابطه تو عقد کاملا مخالفم و اصلا قبولش ندارم (با توجه با اوضاع جامعه و آدمای خودمون برخورد کنیم لطفا)

خدمم عقدم تقریبا یکسال و خورده ای و نداشتم مشکلی هم نداشتم خداروشکر خیلی هم به هم علاقه داریم 

ولی به نظرم علاوه بر اینکه یکی از علت های به تاخیر انداختنش همین موضوعه علت بعدی فرار از مسئولیته کامله زندگیه 

با خودشون فکر میکنن من ک همینجوری همه چی برام فراهمه پس تا میتونم کشش بدم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
با اینکه با رابطه تو عقد کاملا مخالفم و اصلا قبولش ندارم (با توجه با اوضاع جامعه و آدمای خودمون برخو ...

من باید چکار کنم؟؟ از رابطه هم سرد شده... همش ب خانوادش میرسه 

بخاطر گرونیه همش بهش پیشنهاد فقط ماه عسل بده اگه راضی شد بدون بخاطر پول و گرونیه اگه راضی نشد مشکل جای دیگه ست

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

واقعا ربطی به رابطه نداره

اینجوری باشه بعد عروسی هم باهاش رابطه داشتی باشه بعد یه مدت باید سرد شه کلا ول کنه بره دیگه

مشکل از جای دیگه س

یا شرایط مالیش یا مشکلات کاری یا اینکه همینجوری بی مسئولیت راحته 

من باید چکار کنم؟؟ از رابطه هم سرد شده... همش ب خانوادش میرسه

یک ترس از دست دادن تو به جونش بنداز نزار فکر کنه تو همیشه هستی کمتر زنگ بزن و پافشاری ک روی اینکه خانواده میگن باید تکلیف مشخص بشه وگرنه تمومه دخترمون معطله نزار فکر کنه این قضیه رابطه کامل داشتنت دلیله برای نگه داشتنت

دو در اختیار نباش طفره برو بزار اون کسی باشه ک طالبه و تو کمی دورتر 

سه در مورد خانوادش گارد نگیر و حتما روی این موضوع خونه مستقل پافشاری کن ارزش خودتو خودت مشخص می‌کنی دختر پس با چهار تا حرف الکی و قربون صدقه گول نخور و وا نده

عروسی رو هم حتما بگیر کاری به بزرگ و کوچکیش ندارم ولی بگیر نزار فکر کنه با بقیه فرق داری ک کمتر دیده بشی 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚