2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 239 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا سرسخت ایستادم سر حرفم که طلاق میخوام شوهرم قسم میخوره که من هیچ کاری نکردم اون مث همکاره برام ا ...

زندگی که ساختی رو دوستی به کسی دیگه نده ازش امتیاز بگیر و اگه تکرار کرد طلاق بگیر بگو خونه بزن به نامم چمیدونم ماشین بگیر برام 

منم والا خوب شده ها همش میگه حالم بده ولی کلا رفتارش عوض شده

اگه خوب شده خب خدارو شکر.چرا حالش بده؟یعنی چطوری شده رفتارش؟

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
زندگی که ساختی رو دوستی به کسی دیگه نده ازش امتیاز بگیر و اگه تکرار کرد طلاق بگیر بگو خونه بزن به نا ...

دیشب رفتیم بیرون یه عالمه برا اولین بار راه رفتیم دستمو برا اولین بار گرفته بود تا خونه حرف زد گفت فراموش کن گذشته رو اومدیم خونه همه کارو خودش کرد گفتم مشکلی نیست هیچی ازت نمیخوام ازم جدا شو برو با اون خانومه ازدواج کن گفت اون فقط قضیه کاری بود نه خودشو دوست دارم نه قیافشو

تا میاد خونه میگیره میخوابه خیلی گرم بود کلا سرد شده

برین پیش مشاور بنظرم عاقلانه ترین کار همینه. امیدوارم مشکل هرچی هست حل بشه زندگیتون پر از گرما و شادی و عشق بشه

ممنون فداتشم خودت چیکار کردی

من هیچی ولش کردم جدا میشم چون خیلی با زنه صمیمیت دارن کلید خونشو به شوهرم داده هرجا میخواد بره بهش زنگ میزنه حتی نصف شب اینم میره خودش میگه ارتباطی نداریم اما من فک میکنم شایدم زنشه.حتی بخاطرش باهام دعوا میکنه فک نمیکنم یه دوستی ساده باشه دیگه خسته شدم برام مهم نیست با کیه و چیکار میکنه

من هیچی ولش کردم جدا میشم چون خیلی با زنه صمیمیت دارن کلید خونشو به شوهرم داده هرجا میخواد بره بهش ز ...

تو این شرایط خواهرمم فهمیده نامزدش با یه زن متاهل از فامیلش ارتباط دارن ایقد داغون شدم

تو این شرایط خواهرمم فهمیده نامزدش با یه زن متاهل از فامیلش ارتباط دارن ایقد داغون شدم

ای وااای خدایا این مردا چشون شده اخه اصلا قابل باور نیست اونم تو دوران نامزدی.خب خوبه همین اول خودشو ذاتشو نشون داده اگه فردا با یه بچه می‌فهمید شوهرش خائنه بدتر بود.چه طوری فهمیده؟

ای وااای خدایا این مردا چشون شده اخه اصلا قابل باور نیست اونم تو دوران نامزدی.خب خوبه همین اول خودشو ...

رفتن رستوران شام بخورن گوشیشو برداشته چک کرده 😔دیده گناه داره نمیدونم چیکارش کنم اروم بشه 

رفتن رستوران شام بخورن گوشیشو برداشته چک کرده 😔دیده گناه داره نمیدونم چیکارش کنم اروم بشه

وااای اخه توی نامزدی چرا همچین کاری کرده؟حتما به خونوادش هم چیزی نگفتین بنظرم قبل از ازدواج با مشاور صحبت کنه هرکاری مشاور گفت انجام بده یا قبل مشاور با نامزدش حرف بزنه بعد بره پیش مشاور.من چندسال پیش قبل از پسرم با شوهرم مشکل داشتیم به اجبار قانعش کردم رفتیم مشاوره و مشاور گفت جدا شین شوهرم خیلی عصبانی و ناراحت شد اون موقع اهل خیانت نبود و خب منم جدا نشدم جدی نگرفتم الان پسرم تقریبا بزرگ شده و چندساله به حرف مشاور رسیدم که فقط جدایی اما شوهرم به هزار بهونه جدا نمیشه و وجود پسرم کارمو سخت میکنه.کاش همون اول حرف مشاور رو جدی گرفته بودم