2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 239 پست
و دقیقا ۲روز بعد تصادفی تو خیابون دیدم با یه زن دارن قدم میزنن و خانوم رو تا یه جایی همراهی کرد و بع ...

موندنت یعنی هر لحظه آب شدنت منم روزای سختی رو گذرونرم پیش مشاور برو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ ازش هیچی نپرس عادی رفتار کن. ولی زیر نطر داشته باش همه کاراشو اگ چیزی باشه مطمعنا پیدا میکنی پیدا کردی مدرک جم کن خدایی نکرده چیزی رود برین بهش 

یا من یا هیچکس همون خودم
اینجوری عااالیه

آره عالیه😂😂

دیگه تو برنامه از حسابت خارج نشی همیشه بدون سیم کارت و گوشیش میتونی کنترلش کنی

فقط حواست باشه خلاصه کارکرد ۲ روز گذشته رو بزنی چون اگه سه ماهه اخیرو انتخاب کنی کد میره واسه گوشیش

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
تو چرا میدونو خالی کنی!؟

چون دیگه بهش اعتماد ندارم دیگه خیلی خسته ام گند زد به اعتماد و زندگی ۱۳سالمون اصلا باورم نمیشد ۳روزه گریه کردم گفتم کجا براش کم گذاشتم اولش وقتی دیدم رفت تو خونه تا چندساعت تو خیابونا راه رفتم گریه کردم بعد شب تو خونه بهش گفتم بیا باهم حرف بزنیم مشکل از هرجا باشه حلش کنیم گوش نداد گفت بیخود دنبالم افتادی و بعد خواست دوباره گولم بزنه خامم کنه اما امروز رسما پیامارو دیدم میخواستم بمیرم خیلی سخت بود برام.

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
چون دیگه بهش اعتماد ندارم دیگه خیلی خسته ام گند زد به اعتماد و زندگی ۱۳سالمون اصلا باورم نمیشد ۳روزه ...

خدا لعنتش کنه 

خدایا هرمردی که خیانت میکنه نیست و نابود بشه

کمترین کار اینه مدل صحبت کردنشو عوض کنهمنم باشم کسی این مدلی سین جیمم کنه عصبی میشم.دوره ی همسرداری ...

آخه شوهر اگه نرمال باشه حرفت درسته

ولی مثلن شوهر من کافیه یه ذره شل بگیرم جاشم پهن میکنه تو کوچه با رفیقاش میخوابه😂😂

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
موندنت یعنی هر لحظه آب شدنت منم روزای سختی رو گذرونرم پیش مشاور برو

من مشاور نمیخوام فقط ارامش و زندگی اروم با پسرمو میخوام اونم فقط با طلاق میشه

خیلی بهم ریختم

نه ذهنتون رو آروم نیگهدارید اینا تجربه دیگرانه شما به چیزای بد فکر نکنین قرار نیست همه حماقت کنن اما به قول بقیه با سیاست زندگی کنین