2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 239 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری با کی؟

با یه خانم سن بالا که نه زیباست نه خاص البته از نظر من خاص نبود از نظر اون حتما خیلی خاص بوده نمیدونم.واقعیتش همیشه خیلی از اتفاقات خیلی بد زندگیم تو صبح روز جمعه میاد تو خوابم.صبح جمعه خواب دیدم شوهرم ازدواج کرده زن داره ناراحت و پریشون شدم بلند شدم با حالت خیلی داغون نشستم بهش گفتم اگه خطایی ازت سر زده باشه نمیبخشمت

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
هم ایرانس هم همراه اول

باهمراهو نمیدونم ولی ایرانسل یه ایرانسل من نصب کن رو گوشیت بعد شماره گوشی همسرتو بزن یه پیام واسش میره سریع کدو وارد کن و‌پاکش کن از تو گوشیش حالا تو گوشیت میتونی بفهمی با چه شماره هایی تماس گرفته و زمان مکالمشون چقد بود

ببین هیچوقت کامل کامل ب کسی اعتماد نکن ولی ذره بینم برندار بیفت دنبالش غیر مستقیم بدون اینکه خودش بف ...

دوستش تازه از شمال اومده جلو اون فاز خوبی میگیره حالا بیاد سر حرفو باز میکنیم 

یه خونه مسکن مهر داریم مستاجرش رفته حالا هی هرروز به یه بهانه میره اونجا از این میترسم 

امروز عصر بهم زنگ زد گفت اره رفتم ایزوگامی اوردم سقف اب داده بود درستش کنه فلان ....

از دوستش ماشینشو گرفته ولی هنوز انتقال سند ندادن برا همین ماشینش که از/عوارضی رد میشه پیام میره برا دوستش

حالا عصری با یه مهربونی خاصی بهم زنگ زد ایزوگامو اول تعریف کرد بعد گفت فلانی زنگ زده گفته چرا هی میری اونجا 

ترسید خانوم دوستش بهم بگه 

هم ایرانس هم همراه اول

همراه من و ایرانسل منو اول رو گوشیت نصب کن قبل هر چیز صدای گوشیتو بذار رو سایلنت
برو تو برنامه ای که نصب کردی یه بار تست کن ببین با شماره خودت وارد میشه ارور آپدیت اینا نمیده

بعد گوشیشو یه ثانیه ببر اتاق خواب
سیم کارتاشو دربیار گوشیشو بذار سر جاش

تاکید میکنم صدای گوشیتو بذار رو سایلنت بعد سیم کارتشو بنداز تو گوشیت

برو تو برنامه ای که نصب کردی

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙

و دقیقا ۲روز بعد تصادفی تو خیابون دیدم با یه زن دارن قدم میزنن و خانوم رو تا یه جایی همراهی کرد و بعد برد در یه خونه خانومه رفت داخل خونه.عصر رفتم دم در اون خونه که ببینم قضیه چیه که دیدم شوهرم اونجاس و رفت داخل خونه و همونجا بیرون موندم یکساعت بعد اومد بیرون امروزم بعد از یکسال که گوشیش قفل بود چون عجله میکرد گوشیشو باز گذاشت رفت صورتشو بشوره سریع رفتم گوشیرو نیگاه کردم پیاما و حرفایی دیدم که کاش نمیدیدم.دیگه برام مرد تموم شد

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
همراه من و ایرانسل منو اول رو گوشیت نصب کن قبل هر چیز صدای گوشیتو بذار رو سایلنتبرو تو برنامه ای که ...

شماره همسرتو بزن وایسا تا کد ورود بیاد
بعد برو قسمت حساب من ،خدمات،تاریخچه
خلاصه کارکرپ،همه شماره هایی که بهشون زنگ زده یا مسیج داده رو با تایکش نشون میده
همه شماره هارو مخصوصن اونا که قبل تایم غیب شدنش بوده یادداشت کن فردا زنگ بزن با خط دیگه
ببین صدا زن توشون هست یا نه

سیم کارتشو یادت نره برگردونی سر جاش
قبلشم حتما گوشیشو با کلید میانبر بغل گوشی سایلنت کن دوباره به حالت اول برگردون بذار بالا سرش

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
چه کنه بهتره؟

کمترین کار اینه مدل صحبت کردنشو عوض کنه

منم باشم کسی این مدلی سین جیمم کنه عصبی میشم.

دوره ی همسرداری مشاوره نه ها همسرداری توی ایتا دیدم یه نکته هایی میگه اگه واقعا انجام بدیم خیلی از تنشهامون کم میشه