2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 239 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگهببخشید ببخشید این اخلاق گند رو منم داشتم، شوهرم فکر کرد چه تحفه ایه.هی منو تحقیر کرد و بهم ...

چشم عزیزم 

ولی مشکل لینجاست من خودمو میگیرم اون بدتر میکنه

نه عزیزم فداتشم من ایقد از شوهرم ناراحتی به دلمه کل دنیا بریزه رو سرمم ناراحت نمیشم دورت بگردم 😘

عزیزمی مردا از کنترل کردن متنفرن اگه رمز گوشیشو داری وقتی خابید برو سراغش اگه رمزشو بلد نیسی حتما و یقیناا یه چیزی تو گوشیش هس 

خواهش میکنم گلم منم قصدم همین بود بخاطرهمینم داستان خودمو تعریف کردم ما زنا یکم همه چیزو زیادی شلوغش ...

خوابه عین خیالشم نیست ناراحتیم 

بهش گفتم منتظرت بودم کلی ارایش کردم لباس قشنگمو پوشیدم تا گفتی دیر میای لباسمو عوض کردم هیچی نگفت گفت شب بخیر 

نمیشناسیش آجی تا یه هفته باید دنبالش باشم خسته شدم 😔حالامیفهمم بعضی زنایی ک یکم مطالعشون کمه یا کلا ...

خب انقد افتادین دنبالش این شده شگردش هروقت کاری کنه بهش حرف بزنین قهر میکنه که دفعه بعد جرات نکنین بهش چیزی بگین برا همینم دیگه دنبالش نیفتین 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
عزیزمی مردا از کنترل کردن متنفرن اگه رمز گوشیشو داری وقتی خابید برو سراغش اگه رمزشو بلد نیسی حتما و ...

رمزشو دارم ولی جرات نمیکنم برم سر گوشیش یه دعدایی راه میندازه 

چشم عزیزم ولی مشکل لینجاست من خودمو میگیرم اون بدتر میکنه

عیب نداره.

خیلی ناز و اینها نکن، فقط سرسنگین باش.

یه مدت بگذره، حتی اگه کوتاه هم نیاد و بدتر هم بکنه، خلاصه دردناکی سرسنگینی تو رو متوجه میشه دیگه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
خوابه عین خیالشم نیست ناراحتیم بهش گفتم منتظرت بودم کلی ارایش کردم لباس قشنگمو پوشیدم تا گفتی دیر می ...

شوهر منم با وجود اینکه امروز کلا خیانتشو فهمیدم و دیدم اول خیلی سعی کرد گولم بزنه بعد که دید تحویل نمیگیرم گرفت خوابید

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری