2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 239 پست
عزیزم درکتون میکنم بخاطر همینم میگم نباید راحت از کنار رفتارای عجیبشون گذشت اما با ناراحت کردن خودتو ...

فداتشم ممنون گلم 

حالا دوباره رفته تو قهر نمیدونم اینو چیکارش کنم

ممنون پرتغالی عزیزم با دلداریت یکم اروم شدم

خواهش میکنم گلم منم قصدم همین بود بخاطرهمینم داستان خودمو تعریف کردم ما زنا یکم همه چیزو زیادی شلوغش میکنیم ولی مردا حال و حوصله ندارن کلی به همه چیز نگاه میکنن اون الان میگ من دوساعت رفتم میخاد زهرمارم کنه همش سوال بپرسه اما ما زنا ب جزعیات نگاه میکنیم ک اشتباس😑😂😂الانم بنظرم بغلش کن بگیربخواب ک اون خجالت بکشه مردامحبت کنی رام میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که بده دوربین روش نصب کنیم بی فایدست آدم خوبم خوبه حالا این بنده خدا دیگه زن داره حواسش ب چی باش ...

یعنی چی بنده خدا زن داره؟حالا من این اقا رو نمیگم اما یعنی مردی که زن داره خطا نمیکنه؟

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
فردا خودش میاد سمتت ولش کن التماس می‌کنه ولله

نمیشناسیش آجی 

تا یه هفته باید دنبالش باشم خسته شدم 😔

حالامیفهمم بعضی زنایی ک یکم مطالعشون کمه یا کلا ضعیفن چرا برای فرار از رفتار شوهرشون میرن خیانت میکنن 

فداتشم ممنون گلم حالا دوباره رفته تو قهر نمیدونم اینو چیکارش کنم

خب قهر برا چی؟فعلا بنظر من نه طرفش برین نه نازشو بکشین کلا بهش چیزی نگین اگه شده منتظر فرصتی باشین تا بفهمین داره چیکار میکنه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
اسی واقعامتاسفم اگه ناراحت شدی من کلا شبا ک تا صب بیدارم یه کرمی میگیره منو شرمنده

نه عزیزم فداتشم من ایقد از شوهرم ناراحتی به دلمه کل دنیا بریزه رو سرمم ناراحت نمیشم دورت بگردم 😘

اخه کلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم هی میرم دورش وقتی قهره

همین دیگه

ببخشید ببخشید این اخلاق گند رو منم داشتم، شوهرم فکر کرد چه تحفه ایه.

هی منو تحقیر کرد و بهم توهین کرد.

بعد میرفت دنبال زنهایی که تو چت بهشون میگفت، چقدر مغروری، ازت خوشم میاد.

حالا

تو ، تو همچین موقعیتی زن مغروری باش.

لازمه بحاطر زندگیت گاهی خودت رو متکبر و دست بالا بگیری 

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!