2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 239 پست
بهش گفتم بهت شک میکنم اعتمادم از/بین میره گفت از/بین بره نمیدونی برا داشتنش چقد به آب/و آتیش زدم

مردن دیگه این چیزا رو نمیفهمن متاسفانه 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم بهت شک میکنم اعتمادم از/بین میره گفت از/بین بره نمیدونی برا داشتنش چقد به آب/و آتیش زدم

دست پیش گرفته پس نیفته.

خودت رو سنگین بگیر، بهش کم محلی کن، تنبیه شه، بفهمه پنهونکاری عواقب داره

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
اوایل رابطمون ایقد راحت گذاشتمش اومد بهم گفت با یه دختره حرف میزنه امار دختره رو دراوردم ببخشید ...ب ...

عزیزم درکتون میکنم بخاطر همینم میگم نباید راحت از کنار رفتارای عجیبشون گذشت اما با ناراحت کردن خودتونم کاری درست نمیشه

یعنی شوهرای شمام این شکلین؟اخه من بابام اینجورس نیست اینم فک میکردم بعد ازدواج عوض میشه

شوهر من هم بله اینطوری بود چند دفعه و هی پیگیر شدم متاسفانه با حرف و دلیل خودش ارومم کرد الان دیگه فهمیدم موضوع چیه و دیگه نمیخوام ببخشمش

مغازع داره مشتریاشم ایقد جلو خودم براش عشوه میان

بیان ادم باید خودش ادم باشه ببین من نمیخام ریا بشه ولی همسرم قد بلند و خوش سیماس بیرون ک میریم جلو خودم بهش نخ میدن ولی اصلا محل نمیده پس ادم خراب زیاد هس طرفت باید خاطر جمع باشه