2777
2789
عنوان

اززندگی کسالت بارمون خسته شدم

206 بازدید | 7 پست

من عاشق اینم برم سفر اما همسرم همش میگه کار کار...این تابستون هیچ جای خوبی نرفتیم...در واقع مسافرت خوبمون برمیگرده به عید پارسال .‌‌..واقعا دلم سفر میخواد‌...از طرفی همسرم بچه میخواد و نمیدونم با اینهمه حسرت به دلم و خوشگذرونی نکردن بچه اوردن کار خوبیه یا نه...نظرتون چیه ...تقریبا دوسال و نیمه ازدواج کردم

بعد بچه کلا خونه نشین میشی ما هردو پایه بودیم بعد پسرم نهایت گردشمون دور زدن تو شهر با ماشینه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

واقعا نمیدونم🥲

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا خیلی آدم ددر و سفر بودم الان عاشق خونه موندن و نظم و روتین روزانه ام

باید انقدر خوش بگذرونی تا بعد بدون حسرت زندگی کنی از یه جایی به بعد ادم غنی میشه خب

باید انقدر خوش بگذرونی تا بعد بدون حسرت زندگی کنی از یه جایی به بعد ادم غنی میشه خب

نمی دونم شاید، من زود غنی شدم پس، چون دوستام با اینکه هزار برابر من تفریح می کردن الانم همونن، خونه زندگی که دوس داری رو با همسرت آماده کنید که دلت تو خونه قرار بگیره

از مسافرت متنفرم عاشق نظم و روتین روزانه ام 

۱۴ ساله ازدواج کردیم ۱۲ سال شهری بودیم که ۱۰ ساعت با خونه مادرشوهرم و مادرم فاصله داشتیم هر سه ماه یه بار میاومدیم آواره خونه این و اون میشدم الان اومدم شهری که ۳ ساعت باهاشون فاصله دارم آخر هفته ها میریم خونه مادرشوهرم و مادرم دیگه خسته ام کاش سالی یه بار بریم کاش