2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی شوهرم واقعی میگه

1582 بازدید | 93 پست

تایپ قبلیم گفته بودم ک خانوادم صحبت کردن ک بهم نزنه الان شوهرم میگه بعد عروسی باخانوادت.نمیزارم رفت آمد کنی میگه التماس باید کنن ک ببینمت ولی نمیزارم ببینت 

من باخودم میگم بعد خوب میشه شاید الکی بگه درضمن نمیاد خونمون دم در میاد منو میبره خونشون عقد هسم ازبعد اربعین بعد نوشتن تعهد ک بهم نزنه دیگه باخانواده بد شده

چکارکنم ک خوب بشه باخانوادم مدام میگه تو نباید میذاشتی ک ازمن نوشته بگیرن 

یک درصد فکر کن نذاره

این همه تاپیک نمیبینی؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تعهدی گرفتن ؟تعهد اینکه اذیتت نکنه ؟

پشت خانوادتو خالی نکن فقط 

این مرد برات شوهر نمیشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی چی میزاره برم یان

ایشون گفته نمی ذارم 

پس نمیذاره 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چه تعهدی گرفتن ؟تعهد اینکه اذیتت نکنه ؟پشت خانوادتو خالی نکن فقط این مرد برات شوهر نمیشه

ک بهم کتک نزنه  و کارای عروسی انجام بده و اینکه اگر بهم بزنه من می تونم ازش طلاق بگیرم واون باید میریم بده این تعهد داد ولی از بعد تعهد مدام سرکوفت میزنه و دوبار هم بهم مشت زده من ب خانوادم نگفتم

ایشون گفته نمی ذارم پس نمیذاره

خب الان خونه اجاره کرده ک عروسی کنیم من چندبار بهش گفتم جدا بشیم جدانمبشه ازم میخاد منو نابود کنه نمیدونم چکارکنم رفتار خودم باهاش خوبه میگم خانوادم هرچی بگن تو بامن خوب باشی ک اون تعهد ب مشکل نمیخوریم میگه غلط کردن ازم تعهدگرفتن

رابطه که باهاش داری چند روز چندروزم پیششی میزنتت هیچی نمیگی واسه خودش می‌ره مسافرت و بخاطر تو نظافت نمیکنه اعتراضم کنی اهمیت نمیده تا می‌ره جایی شیش تیغ می‌کنه باعث شکت میشه توضیحم نمیده بهت چه ارزشی به تو میده این مرد تعهد داده زوری بازم زدن بازم بی احترامی کرده الآنم میخواد پای خانوادتون ببره. چرا باهاشی؟

خب الان خونه اجاره کرده ک عروسی کنیم من چندبار بهش گفتم جدا بشیم جدانمبشه ازم میخاد منو نابود کنه نم ...

بهش رک بگو اگر بخوای منو از خانواده محروم کنی بهتره ازدواج نکنیم

یخدا بهش گفتم وسایل میزنه زمین بهم حمله میکنه میگه سرت میبرم

خب اینا که جواب نیست

یخدا بهش گفتم وسایل میزنه زمین بهم حمله میکنه میگه سرت میبرم

ادامه نده به خانپادت بگو تا کارو تموم کنن اون تعهد داده ولی عمل نمیکنه نمیدونم تو از چی میترسی 

یعنی تنهایی یا باخانپادت که پشتتن از زندگی بدون این انگل ترسناکتره؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

رابطه که باهاش داری چند روز چندروزم پیششی میزنتت هیچی نمیگی واسه خودش می‌ره مسافرت و بخاطر تو نظافت ...

چکارکنم ک جدا بشم چکارکنم 

بخدا خسسسسسته شدم بخدا قسم 

الان خونه میرفتم باهاش ببینم تموم راه فش میداد ک خانوادت گفتن خونه خوب ببینی اونا راضی نمیشن بری تو خونه بد دخترشاهی آخه این حرفا بعد دیگه خسته شدم یه خونه پیدا کردیم الان مغزم منفجره میترسم برم باهاش سر زندگی خونه قولنامه نکردیم هنوز نمیدونم چطور رها بشم ازدستش

ادامه نده به خانپادت بگو تا کارو تموم کنن اون تعهد داده ولی عمل نمیکنه نمیدونم تو از چی میترسی یعنی ...

من از این میترسم پدرم فوت کرده اون فوش پدر میده میترسم با داداشم دعواش بشه فوش پدر بده داداشم بزنه بعد داداشم تو دردسر بیفته من از وقتی پدرم فوت کرده میترسم ک نکنه من دعوا کنم یکی ازخانواده ازبین بره