2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی شوهرم واقعی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 93 پست
چکارکنم ک جدا بشم چکارکنم بخدا خسسسسسته شدم بخدا قسم الان خونه میرفتم باهاش ببینم تموم راه فش میداد ...

ببین عزیز دلم آدم ازدواج می‌کنه خوشبخت تر بشه کاملتر بشه خوشحال تر بشه آرامش بگیره یکی پشتش باشه ببرتش بالا بال پروازش بشه الان حس خوشبختی داریی؟, آرامش چی؟ اول راهی نه بچه داریی نه رفتی تو فشار اقتصادی اینا همشون با هم با یه شوهر ناسازگار کمرتو میشکونه الآنم دیر نیست میتونی موقعیت های بهتر از این آقا داشته باشی ببین مرد باید خیلی عاقل تر از زن باشه باید حرمت نگه داره فردا پدرت برادرت مادرت بگه دخترم شوهرت ماهه اذیتش نکنیا این آدم بشه پدر بچت بچت شبا خون گریه کنه همش تقصیر انتخاب اشتباهه توعه وابسگیو بزار کنار عقلانی پیش برو من آنقدر عصبی بودم بدترین حرفارو زدم شوهرم دست روم بلند نکرد دلیل نمیشه خانوادت گفتن اذیتش نکن با مشت بزنتت

من از این میترسم پدرم فوت کرده اون فوش پدر میده میترسم با داداشم دعواش بشه فوش پدر بده داداشم بزنه ب ...

نیاز به دعوا نیست برو پیش خانوادت بگو این تعهدم داده باز اینجوریه من دیگه ادامه نمیدم تصمیم طلاقه

بعدم اگر الان تموم نکنی دو فردا دیگه که داداشت بیاد خونت ببینه کتکت زده یا از جایی بفهمه باز دعواشون میشه 

پس شر این انگل از سر خانوادت کم کن 

نگران نباش داداشت تو دردسر نمیوفته 

طلاق بگیر برو دنبال زندگیت ادامه بدی بیشتر امکان اینکه با داداشت درگیر بشه وجود داره 

نترس شجاع باش ،از زندگیت پرتش کن بیرون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیز دلم آدم ازدواج می‌کنه خوشبخت تر بشه کاملتر بشه خوشحال تر بشه آرامش بگیره یکی پشتش باشه ببر ...

ببین بخدا من انقد باهاش مهربونم انقد حرفای قشنگ بهش میزنم اما واقعیتش من دیگه حتی دوسش کمتر شایدم دیگه ندارم چون همش ب خودم میرسم اما اون پیش من اصلا ب خودش نمیرسه حتی موهاش برای من شونه نمیزنه اونوقت من همیشه مرتب تمیز پیشش

بلده ب خودش برسه نمیدونم چرا بامن بد شده یعنی فقط رابطه جنسی بامن 

خدا پدرتو رحمت کنه، به خاطر ترس از از دست دادن یه عزیز دیگه داری خودتو بدبخت میکنی، وقتی خانوادت پشتت هستن و مجبورش کردن تعهد بده مطمئن باش برای طلاقت کمکت میکنن، برو وکیل خوب بگیر و شکایت کن ازش که امنیت جانی ندارم وقتی دادگاه حکم طلاق بده دیگه نیازی به رضایت اون مردک نیست که نخواد طلاقت بده

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
نیاز به دعوا نیست برو پیش خانوادت بگو این تعهدم داده باز اینجوریه من دیگه ادامه نمیدم تصمیم طلاقهبعد ...

برام دعا کن از نه دلت من خیلی دل شکستم 

من میگم میریم ببخشم فقط بره از زندگیم داداشم میگه نباید ببخشی آخه اون پول نداره 

ببین بخدا من انقد باهاش مهربونم انقد حرفای قشنگ بهش میزنم اما واقعیتش من دیگه حتی دوسش کمتر شایدم دی ...

نترس یه پیام بده بگو نمیخوامت تمام خطتو خاموش کن چند وقت نبینتش خانوادم سفارش کن در باز نکنند جوابشو ندن خودش خسته میشه 

خدا پدرتو رحمت کنه، به خاطر ترس از از دست دادن یه عزیز دیگه داری خودتو بدبخت میکنی، وقتی خانوادت پشت ...

قربونت عزیزم خدا رفتگان بیامرزه 

دوسال هی میخام جدا بشم نمیشه 

من خیلی احمق ترسوم

برام دعا کن از نه دلت من خیلی دل شکستم من میگم میریم ببخشم فقط بره از زندگیم داداشم میگه نباید ببخشی ...

داره یا نداره هر چی میگن بگو چشم تا خانوادم پشتت دربیار نهایتش اینه به غلط کردن که افتاد می‌بخشی مهریتو 

قربونت عزیزم خدا رفتگان بیامرزه دوسال هی میخام جدا بشم نمیشه من خیلی احمق ترسوم

دوسال تباه شدی الان باید حالت خوب می‌بود واسه آینده تلاش میکردی عمرتو بخاطر آدمی که ارزش نمیزاره بهت داری از دست میدی

دوسال تباه شدی الان باید حالت خوب می‌بود واسه آینده تلاش میکردی عمرتو بخاطر آدمی که ارزش نمیزاره بهت ...

من انقد شاد بودم چشام از شادی برق میزد الان کاری کرده باهام ک غم تو چشام