2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 153 پست
حکمتش چیه اخه ؟پاشیدن زندگیمون ؟سرد شدن شوهرمون ؟طعنه های اطرافیان ،فخرفروختن اونایی که همون اولین ب ...

از کجا معلوم دفعه اول حامله شدن؟؟؟ما ساده ایم که میریم همه جا میگیم طرف داره دوا درمون میکنه ولی تو ظاهر میگ من هنوز خودم بچم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم..تو کار خدا موندم...من چهارشنبه سفره حضرت رقیه گرفتم...بلکه همه مادر بشن منم بشم

منم موندم کاش حداقل میومد میگفت بچه دار نمیشی هرماه امیدوار نباش تا سرمو بزارم بمیرم ....یا اینکه تمومش میکرد این بازی رو 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
از کجا معلوم دفعه اول حامله شدن؟؟؟ما ساده ایم که میریم همه جا میگیم طرف داره دوا درمون میکنه ولی تو ...

خدامیدونه شایدم اینجوری باشه ..جاریو برادر شوهرم همچین نیش خند میزدن که بارداری ناخواسته بوده با وجود خوردن قرص بازم حامله شدم 

حکمتش چیه اخه ؟پاشیدن زندگیمون ؟سرد شدن شوهرمون ؟طعنه های اطرافیان ،فخرفروختن اونایی که همون اولین ب ...

دلم گرفت از امضات...خیلی قشنگه..راست میگی منم تا لباس بچه میبینم دلم پر میکشه

خدامیدونه شایدم اینجوری باشه ..جاریو برادر شوهرم همچین نیش خند میزدن که بارداری ناخواسته بوده با وجو ...

الکی میگه بخدا.....چوب خدا صدا نداره..ی جا چوب دلشکستن هامونو میخورن

الکی میگه بخدا.....چوب خدا صدا نداره..ی جا چوب دلشکستن هامونو میخورن

شاید ..ولی هر چیزیو همون موقع که شوق برای داشتن داری باید داشته باشی ..وقتی دیگه شوقی نداشتی داشتنش بی معنیه 

دقیقا اندازه خودم انتظار کشیدی. ولی ناامید نباش ایمانت بیشتر کن بلاخره خدا به ماهم بچه میده  

میده ولی وقتی شوهرم برگشته میگه رفتم خونه عمم گفته شنیدیم زنت بچه دار نمیشه درصورتی که میدونم اصلا با عمش اینا قطع رابطه ان ....وقتی میگه بدیم داداشم یکی بکاره اونوقت بدش به ما درصورتی که بچه ای که از اون زن و مرد باشه به نظرم شیطانه ..وقتی میگه فلان دوستم هفت ماهه عروسی کرده زنش حامله س .وقتی میگه زنگوله پای تابوت نمیخام....میگه دختر باکره با یه رابطه سطحی حامله شد ....عزیزم وقتی قلبم تیکه پاره شد وقتی دیگه اومدنش برام مهم نبود دیگه میخام چکار

میده ولی وقتی شوهرم برگشته میگه رفتم خونه عمم گفته شنیدیم زنت بچه دار نمیشه درصورتی که میدونم اصلا ب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم...خداروقسمش میدم به تک تک شهدای همین ماه عزیزدامن همه ی منتظرای بچه رو سبز کنه من و شمام بینشون باشیم....تروخدا ناامیدنشو توکلت به خداباشه...

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
عزیزم خیلی ناراحت شدم...خداروقسمش میدم به تک تک شهدای همین ماه عزیزدامن همه ی منتظرای بچه رو سبز کنه ...

😔😔😔❤❤