2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 153 پست
امکان داره بتات هنوز بالا نرفتع باشه.کارای سنگین نکن اگه تا دوسه روز دیگه نشدی یه آز بده مبارکه عزی ...

ای خداا....باش مرسی عزیزم.....خوشحال شدم ی کوچولو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تا حالا بی بی چک قطره چکونی حتی واسم ی هاله هم ننداخته😢 ب جوابش اعتماد کن چند روز دیگه آز بده

منم کلا منفی بوده بی بی چک هام تو این یکسال...هاله رو خودمم ندیدمم...مرسی عزیزم..ان سالله همه بشن ماهم بشیم

من تا حالا بی بی چک قطره چکونی حتی واسم ی هاله هم ننداخته😢 ب جوابش اعتماد کن چند روز دیگه آز بده

لایک به امضات انشالله خدا تا قبل اربعین به تو نی نی بده به حق علی اضغر

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
چقد بدتراز من حرص داری....منم از بس منفی دیدم خسته شدم

اصلا نزن فک کن دور از جون اصلا  بچه دار نمیشی  با همین فکر ادامه بده ...من تازه به این نتیجه رسیدم ..واقعا موندم که خدا از یه رابطه نامشروع بچه درست میکنه و اونوقت ما

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
اصلا نزن فک کن دور از جون اصلا  بچه دار نمیشی  با همین فکر ادامه بده ...من تازه به این نتی ...

ناامید نباش عزیزم حتما حکمتی بوده که به مازود نمیده خدا به بعضیا که از رابطه ی نامشروع میده میخواد ابروشون بره.توکل کن بخدا اون از دل ما اگاهه 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
ناامید نباش عزیزم حتما حکمتی بوده که به مازود نمیده خدا به بعضیا که از رابطه ی نامشروع میده میخواد ا ...

حکمتش چیه اخه ؟پاشیدن زندگیمون ؟سرد شدن شوهرمون ؟طعنه های اطرافیان ،فخرفروختن اونایی که همون اولین بار حامله شدن چیه اخه..خدایا من معنی حکمت و قسمت را نمیدانم ،اما تو معنی صبر را میدانی مگرنه؟

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی