2777
2789
عنوان

تجربه از

372 بازدید | 38 پست

سلام دوستان، لطفا تجربه یا شنیده ها و.. از روابطی که ی اقا میگن مثل آبجیم هستی بگید 

یکی از همکاران اقا ازم خیلی تعریف میکنه و هوامو هم داره و همیشه میگه مثل آبجی و خواهرمی،،،میخوام بدونم واقعا حسش خواهر برادریه یا ممکنه حس دیگه ای هم باشه یا بعدا حسش تغییر کنه 

ساده هستین ، گول نخورید ، چیزی بین دو تا نامحرم به نام خواهر برادری نداریم ، اسم خواهر برادری میذارن که خودشون و شما رو گول بزنند 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا ها موجودات عجیبی هستن ممکنه حسش بهت تغییر کنه

پس الان واقعا به چشم خواهری میبینه یعنی؟ میگن اقایون نمیتونن به خانمی غیر از خواهرشون به چشم خواهری نگاه کنن

پس الان واقعا به چشم خواهری میبینه یعنی؟ میگن اقایون نمیتونن به خانمی غیر از خواهرشون به چشم خواهری ...

اره ۹۹ درصد مردا نمی تونن

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بستگی به روال رابطه داره.شاید خیلی وارده نرم نرمک یخ شماروباز میکنه.بعضا اونقدر واردن به اذن خدا لال ...

رول رابطه فعلا اینجوریه که حد و حدود رو واقعا نگه میداره 

بستگی به روال رابطه داره.شاید خیلی وارده نرم نرمک یخ شماروباز میکنه.بعضا اونقدر واردن به اذن خدا لال ...

عجب...آخه راستش من ی مقدار ازش خوشم میاد ولی بروز ندادم و بهش برادر و داداش میگم

خب پس چرا اینجوری میگه؟

نمی دونم حقیقتا 

بگو خوب شما چرا منو مثل خواهرتون می بینید؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨