2777
2789
عنوان

تجربه از

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضایع هست بعد میگه دوس داری ب چ چشمی نگات کنم😁

بگو همون چشم برادری فقط سوال بودم برام شما به چشم منو نگاه می‌کنید 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یه اقدامی از طرف اقا بوده یه احساسی از سمت خانوم.مهم بقیه اش هست درست بری.هم اخلاقتونو خوب بشناسین ه ...

چ اقدامی؟🥴اقدامی که بهم میگه آبجی و مثل خواهرمی میهوام نباشه😜😂

پس الان واقعا به چشم خواهری میبینه یعنی؟ میگن اقایون نمیتونن به خانمی غیر از خواهرشون به چشم خواهری ...

ببین عزیزم من به هیچ مردی اعتماد ندارم داشتیم طرف بهم گفته آبجی ولی خاستگاری ام اومده پس اعتماد نکن خیلیا ظاهر و باطنشون از هم جداس و اینکه گول حرف رو نخور ما زنا زود حرف مردا رو باور میکنم حالا نمیخوام اون بنده خدا رو قضاوت کنم ولی ما داریم تو زمانه ایی زندگی می‌کنیم که برادر و تنی ام به آدم رحم نمیکنه حالا من شنیدم چه برسه به برادر معنوی

ببین عزیزم من به هیچ مردی اعتماد ندارم داشتیم طرف بهم گفته آبجی ولی خاستگاری ام اومده پس اعتماد نکن ...

میدونی اخه من ی مقدار ازش خوشم اومده البته بروز ندادم و منم  بهش برادر و داداش میگم،،ممنون اومدی تاپیکم

میدونی اخه من ی مقدار ازش خوشم اومده البته بروز ندادم و منم بهش برادر و داداش میگم،،ممنون اومدی تاپ ...

قربونت خب منم دقیقا عین تو از یه طلا فروشی خوشم اومد و اینکه ما مشتریش بودیم من چند بار به بهانه طلا و سرویس بهش پیام میدادم بعد رفتیم مغازه بهم گفت آبجی دقیقا خشکم زد بعدش منم بهش گفتم داداش احساس می‌کردم ازم خوشش میاد ولی خب اگه خوشش میومد یه پیامی میداد به نظرم کسی که به یکی به آبجی یعنی نظری به غیر این بهت ندارم ولی کسی که نظری داشته باشه حداقل اونو خانوم فلانی مثلا با فامیل صدا میزنه بنظرم