2777
2789
عنوان

مربی پیلاتس شغل مورد علاقم..‌.

2784 بازدید | 15 پست

ولی از کجا شروع کنم کسی میدونه من حتی دیپلم ندارم ۲۱ سالم متاهلم تواین کار استعداد وعلاقه دارم فقط باید کلاس چی برم؟مدرک چی میخواد؟

جنگ بعدي ايران بر سر آب هست اگر آينده فرزند و كشورمون 

براي مربي گري اول امادگي جسماني درجه سه بگيري 

كلاس تئوري بري مدرك بگيري

بعد امتحان امادگي جسماني 

بعد مربي گري هر چي كه بخواي

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براي مربي گري اول امادگي جسماني درجه سه بگيري  كلاس تئوري بري مدرك بگيري بعد امتحان امادگي جس ...

یعنی چند ماه طول میکشه؟

یعنی چند ماه طول میکشه؟

بستگي داره چقد تو صف بري مثلا تو تهران باشگاه ديهم فدراسيون امادگي جسماني من براي هر كدوم يك ماه تو صف بودم 

ولي حداقل ديپلم رو ميخواد الان كه تو سايتش ديدم

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم
گلم حداقل مدرک برای دوره مربیگری دیپلمه  کاش میتونستی مدرک دیپلمتو زود بگیری و بعد بری باخیال ...

آره کاش بشه دخترم یه سالشه 

توسایت دیدم نوشته حداقل سن ۲۳سال باید داشته باشی من ۲۱ سالمه 😣

پیلاتس رو با یه مربی حرفه ای که اسمش تو سایت پیلاتس هست ادامه بده ازش بپرس همه شرایطشو و سعی کن بدنت ...

الان مشکل من نداشتن دیپلم 

شما تازه 21 سالته حتمااااااااااااااااااااا حتما درستو بخون 

آخه چجوری دخترم ۱سالشه واقعا حوصله کتابو دفتر ندارم کاش دیپلم داشتم

آخه چجوری دخترم ۱سالشه واقعا حوصله کتابو دفتر ندارم کاش دیپلم داشتم

عزیزم مادرشوهر من وقتی سه تا بچه 7 و 5 و 2 ساله داشته حدود 30 ساله پیش رفته نهضت و سواد یاد گرفته

الان میشینه رمان میخونه ، بازی های کامپیوتری انجام میده

تازه از ده اومده بوده شهر 

خواهش میکنم خودتو نباز و اقدام کن همه چی از خودمون شروع میشه اگه بشینیم تو خونه یگیم حال نداریم خب هیچی نمیشه 

به خاطر دختر شده درستو ادامه بده بعدا تو مدرسه ازش میپرسن تحصیلات مادر حداقل بگه دیپلم 

عزیزم مادرشوهر من وقتی سه تا بچه 7 و 5 و 2 ساله داشته حدود 30 ساله پیش رفته نهضت و سواد یاد گرفته ا ...

خب چجوری برم مدرسه از راه دور میگن باید هر روز بری کلاس درست؟