هدف۱۲۳ مدیر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 493 عنوان رابطه | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 35 پست رابطتون با همسرتان چطوریه چیکار میکنید که به حرفتونه ؟؟ 1403/06/21 | 22:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 والا من گفتم چشم بعد کار خودمو کردم یه جنگ جهانی سوم درست شد که بیا و ببین اوه اوه پس مورد تو خطریه خیلی تو دعوا ها حواست باشه یر لج نندازیش بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
melorynn عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 5824 اوه اوه پس مورد تو خطریه خیلی تو دعوا ها حواست باشه یر لج نندازیش خیلی بابا چنان گوشتمو گرفت کند هنوز کبودیش مونده
هدف۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 493 هر لحظه بغض دارم و بی دلیل اشکم جاری میشه خدا کمکت کنه به خودت برس ورزش کن کتاب بخون خودتو دوست داشته باش تو اگه به خودت برسی مطمئن باش که در یا زود متوجه این میشه که اهمیت نمیدی و خودش درست میشه
nlzsat15 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2031 خدا کمکت کنه به خودت برس ورزش کن کتاب بخون خودتو دوست داشته باش تو اگه به خودت برسی مطمئن باش که در ... چی بگم چند روز زایمان کردم یعنی دلم برا یه بغلش پر میزنه انگار نه انگار وجود دارم درست احوالم رو میپرسه اما چ فایده ک دلم من آرامش رو میخواد یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
هدف۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 493 چی بگم چند روز زایمان کردم یعنی دلم برا یه بغلش پر میزنه انگار نه انگار وجود دارم درست احوالم رو میپ ... عزیر دلتو بسپار به خدا همه این روزها میگذره .الانم شرایط شما خاصه .و خانمها بعد زایمان یکم افسردگی میگیرن عادیه. به زودی همه مسائل حل میشه .
nlzsat15 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2031 عزیر دلتو بسپار به خدا همه این روزها میگذره .الانم شرایط شما خاصه .و خانمها بعد زایمان یکم افسردگی م ... تشکر عزیزمفقط خدا رو دارم یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو