2777
2789
دقیییقا شوهر من با اینکه مثلا تو دعوا میدونه حق با منه بازم کوتاه نمیاد باااید حرف حرف خودش باشهمن ی ...

خوشبحالت شوهر من اینجوری نیست بشدت کنترل گره یعنی توقع داره هم تو حرف هم تو عمل اهداف خودش انجام بشه و یک ذره کوتاه بیا هم نیست

ببین همسر من جوریه که حتی نمیشه باهاش مشورت کرد فقط باید بگی تو درست میگی همه رو همیشه مقصر میدونه ا ...

نه واقعا درست میگید ..منم هرکار میکنم از هر راهی فقط حرف خودشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهرم بهم خیانت کرد بعد از اون دیگه نمی تونم بهش محبت کنم یا در جبران حرفهای احساسی ک بهم میده قفل میشم و هیچ حرفی به زبونم نمیاد احساس میکنم با یه غریبه تماس گرفتم

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
چرا بعضیها اینقدر سیاست دارن و همسرشان تو دست میگیرن موندم از کجا اینهمه سیاست و میارن

اولین قدم اینه که یاد بگیرن. کسی قرار نیست کسی رو تو مشتش بگیره بله قربان گویی معنی نداره. برای هردو نفر  نه زن ذلیلی نه مرد سالاری 

دونفر ادم عاقل باهم تو موضوعات مختلف مشورت میکنن و سر اخر حرف درست تر کار عاقلانه تر وانجام میدن 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
شوهرم بهم خیانت کرد بعد از اون دیگه نمی تونم بهش محبت کنم یا در جبران حرفهای احساسی ک بهم میده قفل م ...

چقد مث منی .

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
چقد مث منی .

و چقد سخت...

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
ععزیزم سخته واقعا

هر لحظه بغض دارم و بی دلیل اشکم جاری میشه 

خوشبحالت شوهر من اینجوری نیست بشدت کنترل گره یعنی توقع داره هم تو حرف هم تو عمل اهداف خودش انجام بشه ...

خب ببین شوهر منم تقریبا همینه ،وای ب روزی ک منم لج کنم دیگه اون بیشتر میفته سر لج...

من میگم چشم عزیزم هر چی تو بگی ،مردا عاشق چسم شنیدنن اما کار خودمو میکنم😃

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خب ببین شوهر منم تقریبا همینه ،وای ب روزی ک منم لج کنم دیگه اون بیشتر میفته سر لج...من میگم چشم عزیز ...

والا من گفتم چشم بعد کار خودمو کردم یه جنگ جهانی سوم درست شد که بیا و ببین