2777
2789
عنوان

با این بچه چطور رفتار کنم

198 بازدید | 14 پست

یه دختر عمه ۷ ساله دارم خیلی لوس و به بزرگترا بی احترامی میکنه خیلی خبرچین هست و اگه حرفی بزنی بهش قسم میخوره نمیگم ولی میره میگه تازه چن تا دروغم میزاره روش یه بار هی میگف روح پدربز ها رو میبینم میخوام برم پیششون دلم تنگ شده وهی درمورد پدربزگ مرحومش حرف میزد منم گفتم تو ک اصلا ندیدیش گفت چرا الان دارم میبینمش😶 گفتم خب دیگه بسه شبه خواب بد میبینی رفت به مادرش گفت ک من به پدربزگش ینی پدر پدرم فحش دادم بخدا ک فحش ندادم😦 چندین بار همین کارو کرد منم هیچی نگفتم فقط بی محلی میکردم من با بچه ها خیلی خوبم بخدا قسم ولی این بچه خیلی عجیبه یه جا بند نمیشه یه بار دست من گرفت خودشو یهو ول کرد با سر خورد زمین اگه کسی چیزی بهش گفته جیغ میکشه موهای خودشو میکنه  بعدش گفت تو منو انداختی چون مادربزرگم پیش ما زندگی هرروز مادرش میارش اینجا میره سرکار به نظرتون من باید چیکارکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان