2777
2789
عنوان

شوهرم بهم اعتماد نداره‌ چیکار کنم

195 بازدید | 18 پست

سرزنش و انتقاد میکنه مدام.  با اینکه خیلی ادم موفقی ام و پیشرفت کردم و میکنم تو زندگیم اما قبولم نداره. من بگم قرمز قشنگه خواهرش بگه سبز باور میکنه سبز قشنگه. سر هر کاری ازم انتقاد میکنه...اخه چراااااااااا؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟ من نیاز دارم باورم کنه. و متاسفانه باهاش صحبت کنم بحثمون میشه

عزیزم شوهرت مشکل داره.مشکل از شما نیست که خودتو آزار میدی.ببین بعضی مردا داشته های خودشونو باور ندادن.شما بشی ملکه انگلیس باز فک میکنه چوم مال اونی بی ارزشی.پس فکرتون آزاد کن و دنبال تایید اون نباش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس بدی بهم میده خیلی بد

هر آدم منفی قطعا حس بد میده.بنظرم قوی باش.خودت و توانایی‌تان ببین و به حرفای ی آدم بیمار بال و پر نده.همچین آدمایی وقتی از دستت میدن تازه می‌فهمن چی از دست دادن.

ازش بدم اومده‌ خیلی ناراحتم من سی سالو رد کردم وقت بارداریمه ولی نمیخوام بابای بچم کسی باشه که مدام ...

آفرین اصلا بچه نیار.چون بچه گناه داره .ببین بعدا از بچش ۶م توقعات زیاد خواهد داشت.مثلا تو همه چی عالی باشه.بچه دچار اضطراب و عدم اعتماد بنفس میشه