2777
2789
عنوان

آدمای عقده ای

273 بازدید | 29 پست

بچه ها امروز دارو هام تموم شده بود بعد رفتم دکتر عمومی ویزیت گرفتم ک بنویسه برم بخرم. بعد رفتم بهش گغتم من بیمه ندارم بی زحمت داروهارو بنویس ب کد ملی بابام من برم داروهامو بخرم آزاد بخرم خیلی گرون میوفته برام. بعد دکتره صداشو برد بالا  برداشت گفت من اینکارو نمیکنم. گغتم بابا من همیشه میام همکارت اینجا برام مینویسه چرا ابنجوری مبکنی. دبگه هبچی از آخرم داروهامو ننوشت. واقعا بعضیا چقد عقده این. حکایت اینه ک خر شاخ داشته باشه همه رو میزنه داغون میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقده این ب خدا همه. خب مصلن من با کد ملی بابام دارو بگیزم چی میشه؟

میگم که مردم واقعا یچیزیشون هس 

منم رفتم کار کنم خیلی بی احترامی کرد سرم داد زد اومدم بیرون 

تاپیکای قبلی مال من نیس🗿🤝🏻اگه نرمالی لایک نکن

ارایشگاه مامانمم دیونم کرده میگه باااذید تحمل کنی مگه من مسئول مشکلات روانی ِ بقیم 😐

خوب کردی 

آخه داد زدنشون هم تموم نمیشه. مصلن اگه آدم بدونه دو روز رو سرش داد میزنن بعد دبگه تمام هر جور باشه تحمل مبکنه. ولی آخه بعضیا عقده دارن و یک سره دوست دارن ب یکی تو سری بزنن و تحقیر کننش

[QUOTE=353263334]خوب کردی  آخه داد زدنشون هم تموم نمیشه. مصلن اگه آدم بدونه دو روز رو سرش داد میزنن بعد دبگه تم ...[/QUOTE

والا بخدا 

خوب کردی آخه داد زدنشون هم تموم نمیشه. مصلن اگه آدم بدونه دو روز رو سرش داد میزنن بعد دبگه تمام هر ج ...

والا بخدا

اگر به منم نگید عقده ای با پزشک موافقم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شاید بخاطر بحث بیت المال و حق الناس این حرفا این کلر و نکرده ولی کارش خیلی بد بوده سرتون داد زده باید با احترام حرف میزده

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین