دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 عنوان حاجت روایی 60 بازدید | 10 پست از چ ختم یا ذکر و دعایی حاجت گرفتید میشه بگید خیر ببینید ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (: 1403/06/21 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 سوره حشر چله گرفتم میشه بدونم حاجتت ب چی مربوط بود؟ توی پریودی هم میشه خوند؟ بدون وضو؟ ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
پاییزاکسو عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 926 میشه بدونم حاجتت ب چی مربوط بود؟ توی پریودی هم میشه خوند؟ بدون وضو؟ خونمون فروش نمیرفت خیلی از ته دل میخوندم چهل روز تموم نشده خونمون با یک قیمت خوب فروش رفت و پولشم به شدت بابرکت بوداره بدون وضو و پریود هم میشه
دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 خونمون فروش نمیرفت خیلی از ته دل میخوندم چهل روز تموم نشده خونمون با یک قیمت خوب فروش رفت و پولشم به ... مرسی عزیزم دعا کن منم حاجت بگیرم ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1281 سوره واقعه ب نیت شهید ابراهیم هادییه دور صلوات ب نیت شهید ابراهیم هادی یه دور صلوات به نیت شهید حاج سعید سامانلو یه دور صلوات هم به نیت شهید محمدرضا تورجی زادهک مجموعش بشه ۳۰۰ صلوات این یکیاز سوره حشر هم حاجت گرفتم [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 سوره واقعه ب نیت شهید ابراهیم هادییه دور صلوات ب نیت شهید ابراهیم هادی یه دور صلوات به نیت شهید حاج ... مرسی مهربون ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
پاییزاکسو عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 926 بعد از نماز قبل از اینکه از حالت نمازگزاری خارج بشی سه بار بگو (یا مَن یَفْعَلُ ما یَشآءُ ولا یَفْعَلُ ما یشآءُ اَحَدٌ غَیرُ) بعدش حاجتتو بگو برآورده میشه
دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 بعد از نماز قبل از اینکه از حالت نمازگزاری خارج بشی سه بار بگو (یا مَن یَفْعَلُ ما یَشآءُ ولا یَفْعَ ... مرسی مهربون ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1281 مرسی مهربون فدات گل [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯