2777
2789
عنوان

عکس و تهدید

222 بازدید | 43 پست

سلام دوستان برای دوست من مشکلی پیش اومده مثل اینکه با یه پسری چند روز دوست شده بعد فهمیده اشتباه کرده خواسته تموم کنه حالا پسره تهدیدش کرده عکساتو پخش میکنم دوستمم گفته پخش کن بعد بلاکش کرده ولی میترسه به نظرتون چکار کنه؟

سنگ بزرگ نشانه نزدنه

های^_^ دارم دانشجو دکتریآسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی میشم(کنکوری)🙂↕️ دبیر ورزش که اصلا دوسش ندارم🫠؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻♂️🤸🏻♀️🚴🏻♀️درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه سایتی هست هوش مصنوعیه تمامی عکسارو پا میکنه هر جا که پخش شه

ولی نمیدونم چیه خودت پیدا کن😂

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

اگه عکس نودی نبوده و عادی بوده باید میگفت من اینارو هر روز میزارم پروف پس هر غلطی دوس داری بکن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

به پلیس فتا شکایت کنه چوب تو آستینش میکنن

استین نه یه جی دیگه  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز