2777
2789
عنوان

عکس و تهدید

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 43 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جدی به پلیس فتا بگه دوس پسرم تهدیدم کرده چیزی بش نمیگن کمک هم میکنن؟ ایران مگه نیستیم😑

لازم نیست بگه دوست پسرم فقط کافیه بگه این آقا با این مشخصات تهدید کرده به اینکار، اره بابا حسابش رو میرسن

Life is too short to not enjoy
عادی بوده نودی نبوده

خب پس پسره بیخود کرده همچین حرفی زده حالا اون هی بیکاره بشینه  عکس پخش کنه خاک تو سر هرپسری که هنوز به پخش عکس  فکر میکنه دیگه مدش رفته 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

به نظرتون فقط در حد تهدید بوده یا پخش میکنه؟

نه احتمالا میخواسته ازش اخاذی کنه یا سو استفاده جنسی کنه به این بهانه، ولی در همین حد رو هم میتونه بره بگه اول بهش زنگ میزنن حسابی میترسوننش

Life is too short to not enjoy
نه احتمالا میخواسته ازش اخاذی کنه یا سو استفاده جنسی کنه به این بهانه، ولی در همین حد رو هم میتونه ب ...

میخواسته سو استفاده جنسی کنه خداروشکر دوست من خر نشده قبول نکرده بعد پسره هم از حرصش کلی فحش رکیک بهش داده دوستمم بلاک کرده بعد پسره هم بلاک کرده