2777
2789
عنوان

بنظرتون اخراین قضیه چی میشه

58 بازدید | 13 پست

من نزدیکه یکماهه بامادرشوهرم قهرم سراینکه یکی ازاقوامشون یه سوغاتی بهش میده بده بهم اما مادرشوهرم نزدیکه دوماه بود اون سوغاتی رو گرفته بود ولی بهم نمیداد تااینکه اون اقوامشون و من رو یه جا دید مجبورشد ازکیفش دراره بده منم سوغات به دست رفتم تشکر کنم که طرف گفت بابا من اونو دوماهه دادم چرا الان میدین بهش جالبه خواهرشوهرم هی به مادرشوهرم چش غره میرفت الان چرا سوغات رو دادی دستش گذشت تااینکه فرداش مادرشوهرم زنگ زد دعوت کنه بااحترام گفتم مادر اون سوغات رو اقوامتون کی داده بود بهم بدین برگشت گفت دوروزه داده گفتم ولی خودشون که گفتن خیلی وقته داده بهتربود زوترمیدادین یه تشکر میکردم فردا روزنگن عروسشون نفهمه یه تشکرنکرد مادرشوهرمم همش پشت تلفن سعی داشت بپیچونه گذشت تااینکه رفتیم براناهاردیدم خواهرشوهرم هی چش غره میره بهم بعدمادرشوهرم به خواهرشوهرم گفت مثل اینکه ناراحت شده میگه چرا الان سوغات روبهم میدین خواهرشوهرمم بلند بلند میگفت عمدا  که من بشنوم ندادی هم ندادی چشم روشنی رو پسرخودت داده به اون چه مربوطه سه ماه هم باشه ندادی هم ندادی اخرشم گفت اونم ازطرز پوشش ولباس پوشیدنش اینم درصورتی که خودش پوششش خیلی بدتره منم به مادرشوهرم گفتم چیزی شده فلانی نازاحته مادرشوهرم پشت دخترش دراومد تودنبال حرفی گفتم خودم شنیدم میگه چشم روشنی رو  پسرخودت داده واینا بعدشم بلند شدم که مادرشوهرم گفت توچرا به حرفای ما گوش میدادی اینم درصورتی که خواهرشوهرم  بلند بلند میگفت من بشنوم بلندشدم گفتم جایی حرمتم حفظ نشه نمیمونم همسرمم باهام اومد

الان یک ماهه خونه مادرشوهرم نمیرم شوهرمم نمیره جاریم چندوقت پیش زنگ ژد بهم گفت تومثل خواهرمی خیروصلاحتو میخوام پاشو بیا اون یکی جاری خوشحاله وقند تودلش اب میشه البته بیراه هم نمیگه اون جاریم واقعا دورو وحسوده گفت پاشو بیا به اون جاری هم میگیم مامان زنگ زد خودش معذرت خواست وبعدهم گفت اصلا تو به شوهرت میگی برو دیدن مامان بابات سیاست داشته باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گفتم فلان خانم همسرم میگه تازنگ نزنن دعوت کنن ماهیچ جانمیریم چون واقعا به کسی بی احترامی نکردم هرکس میخادخوشحال بشه یاناراحت برامون فرقی نمیکنه بنظرتون مادرشوهرم جاریمو واسطه کرده بود؟؟مادرشوهرم ادم مغروریه درحالت کلی اصلا بهم زنگ نمیزنه همسرمم گفته نمیزیم تادعوتمون کنن بنظرتون اخراین قضیه چی میشه

الان یک ماهه خونه مادرشوهرم نمیرم شوهرمم نمیره جاریم چندوقت پیش زنگ ژد بهم گفت تومثل خواهرمی خیروصلا ...

جاری هیچ وقت خواهر ادم نمیشه 

به حرفش گوش بدی یبار دیگم همین رفتارارو میبینی

هیچی آشتی میکنید ولی خوب درسی بشون دادی

اخه همسرم ادمیه که حرفش یک کلامه عمرا ماروببره اونجا مادرشوهرمم ادم مغروریه همینجوریش بهم زنگ نمیزنه چه برسه بخاد زنگ بزنه عذرخواهی کنه

جاری هیچ وقت خواهر ادم نمیشه به حرفش گوش بدی یبار دیگم همین رفتارارو میبینی

درسته عزیزم منم گفتم همسرم قبول نمیکنه بریم چون من بی احترامی نکردم درکمال ادب گفتم کارتون درست نیست مادرخودمم بود همین حرفو بهش میزدم

منم با مادرشوهرم قهرم امیدوارم هیچ وقت کسی نخواد اشتیمون بده

من فقط دلم به حال همسرم مبسوزه میترسم این بین مریضی چه میدونم اتفاقی براشون بیوفته بعد همسرم فردا روز ازمن دلخورنشه وگرنه که دوست ندارم ببینمشون هرچی باشه پدرمادرشن

من فقط دلم به حال همسرم مبسوزه میترسم این بین مریضی چه میدونم اتفاقی براشون بیوفته بعد همسرم فردا رو ...

اگه همسرت خواست خودش بره تو نرو باش 

من همسرم میره خونه پدرش اینا من نمیرم با مادرش صحبتی نمیکنم چون خیلی بهم بی احترامی کرد 

شوهرمم میدونه اونا مقصرن از چشمم نمیبینه 

اگه همسرت خواست خودش بره تو نرو باش من همسرم میره خونه پدرش اینا من نمیرم با مادرش صحبتی نمیکنم چون ...

عزیزم مشکل اینجاست من چندباربه همسرم گفتم خودت برو نمیدونم چرا نمیره میگه هرجا بریم باهم میزیم

عزیزم مشکل اینجاست من چندباربه همسرم گفتم خودت برو نمیدونم چرا نمیره میگه هرجا بریم باهم میزیم

خب حتما اونم ناراحته از رفتاری که باتون شده 

بهرحال فعلا از ندیدنشون لذت ببر😂😂تا ببینی چی میشه

خب حتما اونم ناراحته از رفتاری که باتون شده بهرحال فعلا از ندیدنشون لذت ببر😂😂تا ببینی چی میشه

واقعا همینطوره عزیزم الان یکماهه خیلی ارامش داریم 😂😂👍👍