من نزدیکه یکماهه بامادرشوهرم قهرم سراینکه یکی ازاقوامشون یه سوغاتی بهش میده بده بهم اما مادرشوهرم نزدیکه دوماه بود اون سوغاتی رو گرفته بود ولی بهم نمیداد تااینکه اون اقوامشون و من رو یه جا دید مجبورشد ازکیفش دراره بده منم سوغات به دست رفتم تشکر کنم که طرف گفت بابا من اونو دوماهه دادم چرا الان میدین بهش جالبه خواهرشوهرم هی به مادرشوهرم چش غره میرفت الان چرا سوغات رو دادی دستش گذشت تااینکه فرداش مادرشوهرم زنگ زد دعوت کنه بااحترام گفتم مادر اون سوغات رو اقوامتون کی داده بود بهم بدین برگشت گفت دوروزه داده گفتم ولی خودشون که گفتن خیلی وقته داده بهتربود زوترمیدادین یه تشکر میکردم فردا روزنگن عروسشون نفهمه یه تشکرنکرد مادرشوهرمم همش پشت تلفن سعی داشت بپیچونه گذشت تااینکه رفتیم براناهاردیدم خواهرشوهرم هی چش غره میره بهم بعدمادرشوهرم به خواهرشوهرم گفت مثل اینکه ناراحت شده میگه چرا الان سوغات روبهم میدین خواهرشوهرمم بلند بلند میگفت عمدا که من بشنوم ندادی هم ندادی چشم روشنی رو پسرخودت داده به اون چه مربوطه سه ماه هم باشه ندادی هم ندادی اخرشم گفت اونم ازطرز پوشش ولباس پوشیدنش اینم درصورتی که خودش پوششش خیلی بدتره منم به مادرشوهرم گفتم چیزی شده فلانی نازاحته مادرشوهرم پشت دخترش دراومد تودنبال حرفی گفتم خودم شنیدم میگه چشم روشنی رو پسرخودت داده واینا بعدشم بلند شدم که مادرشوهرم گفت توچرا به حرفای ما گوش میدادی اینم درصورتی که خواهرشوهرم بلند بلند میگفت من بشنوم بلندشدم گفتم جایی حرمتم حفظ نشه نمیمونم همسرمم باهام اومد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم با مادرشوهرم قهرم امیدوارم هیچ وقت کسی نخواد اشتیمون بده
من فقط دلم به حال همسرم مبسوزه میترسم این بین مریضی چه میدونم اتفاقی براشون بیوفته بعد همسرم فردا روز ازمن دلخورنشه وگرنه که دوست ندارم ببینمشون هرچی باشه پدرمادرشن