2777
2789
عنوان

دوستی سمی من

267 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام میخوام بگم واقعا بعضی ارتباطات سمیه

من ی دوستی پیدا کردم اواخر 

خوب دوستیم دلیل نمیشه هر روز پلاس شه خونه من اونم با دوتا بچه 

بماند ک چقدر آسیب زدند بچه هاش خونم 

باور کنین هرروزززززززززززززززز اینجا بودنو

اما خودش میگه شوهر من همیشه خونس نمیتونم دعوتت کنم ک من طی این دوستی دوبار رفتم خونش این ۶ ماه 

تولدم شد بهم سورپرایز کرد ی کادوی خ گرون خرید واسم کیک و جشن سورپرایز 

بااینکه میدونست من واقعا ندارم مثل اون جلو برم اما خوب منم هرروز میومد خونم ناهار می‌پخت میوه چای پذیرایی. تا ک این خانم تولدش شد بهم گفت عین اونی ک خریدم واست رومیخام بیا جفت بخریم چون من خ دوست دارم 

منو کشوند پای مغازه چون دوستم داره جفت بخریم بااینکه میدونست ی قرون ندارم خریدم قرض گرفتم خریدم 

دادم ی کیک خونگی هم پختن براش اما همش شاکی بود غیر مستقیم میگفت 

مسئله اینه اون کاملا بهم سورپرایز کرد بخدا میدونستم نمیذاشتم بکنه چون من واقعا ندارم 

دیگه اصلا نمیخام بیاد خونم لطفا ی راه بگین چجوری کم کنم؟بچه هاش خونمو به گند کشیدن 

نمیخام بگم چی چون میترسم شناسایی شم 

ولی واقعا خستم چون بعد مدتها فهمیدم این واقعا دوستی نیست 

شوهرم میاد خونه اینم میشینه 

ولی من تاحالا نرفتم 

همشم میگه شوهرم ترو دوست نداره فک میکنه تو منو از اون گرفتی

شاید نتونم بهمه جواب بدم ولی شما کمک کنین

جواب گوشیشو نده

وقتیم سرزده اومد سریع بگو‌باید برم‌بیرون کاردارم، ی مدت پشت هم بپیچونش خودش خسته میشه ول میکنه

اینجوری نبتشه دوبار ج بدی یبار ج ندی

ب کل جوابشو نده

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب گوشیشو ندهوقتیم سرزده اومد سریع بگو‌باید برم‌بیرون کاردارم، ی مدت پشت هم بپیچونش خودش خسته میشه ...

میاد دم در 

میگه خونه ای؟؟شوهرت نیس ؟پنج دقیقه میشینم میرم 

اون پنج دقیقه میشه ۱ساعت 

آقا اصلا شاید من نمیخام 

هر بار یه بهانه بیار رابطه ات رو کمتر کن .می تونی یه کلاسی چیزی بری مثل کلاسهای خانه کارگر که رایگانه و خونه نباشی .

اگه خونتون اومد بگو همسرم دوست نداره باهات زیاد رفت و آمد کنم لطفاً قبل از اینکه بیاد برو .یا مجبوریم رابطمون رو کمتر کنیم .

وای خدا چه کار زشتی کرده گفته چی براش بخری.. منم حس خوبی نگرفتم .. چند بار خواست بیاد خونت بهونه بیا ...

اصلا ول نمیکنه نمیدونم چجور بگم 

شوهرش افسرده هست اینم همش بیرونه 

شوهر نمیگه مثلا کجایی چرا میری ولو هست 

هر بار یه بهانه بیار رابطه ات رو کمتر کن .می تونی یه کلاسی چیزی بری مثل کلاسهای خانه کارگر که رایگان ...

اینو گفتم اما گاها میگه میام پنج دقیقه ببینمت تا شوهرت اومد زودی برم

میاد دم در میگه خونه ای؟؟شوهرت نیس ؟پنج دقیقه میشینم میرم اون پنج دقیقه میشه ۱ساعت آقا اصلا شاید من ...

بگو دارم میرم بیرون ،یا بگو ببخشید کار دارم شرایطم مناسب نیست بعدا خودم باهات تماس می گیرم .

میدونین سردیم علتش این شد بااینکه میدونست ندارم اما کیک خونگی پختم اعتراض کرد ی کیک درست حسابی هم هیچ کس نخرید تولدم 

اما من از جونم مایه گذاشته بودم اما اون کیک بروز شیرینی فروشی میخاست

اصلا ول نمیکنه نمیدونم چجور بگم شوهرش افسرده هست اینم همش بیرونه شوهر نمیگه مثلا کجایی چرا میری ولو ...

نمیشه با شوهرت هماهنگ بشی بگو شوهرم ناراحته از ارتباط زیادی که با دوستام دارم میگه کمتر رفتو آمد کنین.. خواهر خودم یه دوستی مثل شما داشت به همین بهونه کمتر کرد ارتباط رو

میدونین سردیم علتش این شد بااینکه میدونست ندارم اما کیک خونگی پختم اعتراض کرد ی کیک درست حسابی هم هی ...

حق داری به نظر منم کارش زشت بوده کسی که کاری میکنه واسه کسی نباید توقع داشته باشه دیگه... زشته