2777
2789
عنوان

اقدام طلاق

169 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من نزديك دو سال عقد بودم و چند ماه نامزد

حالا ميخام جداشم عروسي نكردم 

شوهرم فحاش بود تهمت ناموسي ب من ميزد ب خانوادم همينطور

چند باري چاقو كشيد روم و ي بارم خفه داشت ميكرد منو

همشم تحت سلطه و پشت مامانش بود

منم تصميم كرفتم جداشم

اونم گفته ك مهريتو ببخش طلاهامم بده تا طلاقت بدم

طلاق دادنت واسم مهم نيس بخشيدن مهريت مهمه

منم ديگ دختر نيستم😔

كسي جاي من بوده؟اول چيكار كردين؟اولين اقدامتون چي بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاهات و بفروش بذار تو بانک چون این جوری دیگه نمی تونه تو دادگاه ادعا کنه و ازت پس بگیره

مهرت و ببخش 

بعد طلاق بگیر

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مهریه به هیچ وجه نمی بخشیدم و کتک زده بود نامه می‌گرفتم دادگاه خودش حکم طلاق میداد

كتك نزده فقط چاقو كشيده روم منم مدركي ندارم فقط شب اخر رو بابا و مامانمم چاقو كشيد پليس صورت جلسه كرد

قطعا مهریه تو بزاری اجرا حالش گرفته میشه ولی دیگه راحت طلاق نمیده! ببین کدوم توی اولویته

دوس ندارم ب همين راحتي بره سه سال منو زجر كش كردن اگ ببخشم خيلي خوش ب حالش ميشه

طلاهات و بفروش بذار تو بانک چون این جوری دیگه نمی تونه تو دادگاه ادعا کنه و ازت پس بگیرهمهرت و ببخش ...

فاكتوراش دست خودمه كلا نميتونه ادعا كنه هديه بوده همش بقيه دادن ب من چرا بايد بدم بعش

گول هارت و پورت مردا رو نخور. میخوان بترسونن و بگن کاری ازت برنمیاد. بکارت رو گرفته مهریه هم ببخشی و ...

بابام ميك ببخش مهريتو گورشو گم كنه

اما من زورم مياد سه سال عمرم كرفت ازار روحي دادن همشون منو ديونم كردن دخترم ك نيستم راحت بره؟

كتك نزده فقط چاقو كشيده روم منم مدركي ندارم فقط شب اخر رو بابا و مامانمم چاقو كشيد پليس صورت جلسه كر ...

خوب بگو امنیت جانی ندارم 

حتما حتما قبلش با وکیل صحبت کن 

اگر میخوای ببخشی نصف مهریه ببخش نه کلش 

اسم روت گذاشته آخرم طلاق بیشتر به ضرر زن با این قوانین چرت که ما داریم از حقت دفاع کن

طلاها مال خودت هست باید مهریه کامل بده چون بکارت نداری ولی میتونی در ازای بخشش مهریه طلاق بگیری

اونم همينو ميخاد

كفته ببخش تا طلاقت بده

طلاهارم بده تا بذارم جهازت رو ببري

منم ميخام مامور بگيرم براي جهازم

خوب بگو امنیت جانی ندارم حتما حتما قبلش با وکیل صحبت کن اگر میخوای ببخشی نصف مهریه ببخش نه کلش اسم ر ...

صحبت كردم كف اول توقيف كن ماشين و خونشو بعدك درحاست نفقه بده و جهازتم استرداد كن مهرتم اجرا بذار اخرسر براي طلاق توافق كن

بابام ميك ببخش مهريتو گورشو گم كنهاما من زورم مياد سه سال عمرم كرفت ازار روحي دادن همشون منو ديونم ك ...

برو طلاها رو سریعتر بفروش. مهریه هم حقته اگر میخوای بزار اجرا. از این ادم ک شوهر درنمیاد لااقل عمری رو ک ب پاش ریختی رو باید پس بده