2777
2789
عنوان

اقدام طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست
بابام ميك ببخش مهريتو گورشو گم كنهاما من زورم مياد سه سال عمرم كرفت ازار روحي دادن همشون منو ديونم ك ...

ولی می خوای از شرش راحت شی به حرف بابات گوش کن

باباها هیچ وقت الکی حرف نمی زنن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ولی می خوای از شرش راحت شی به حرف بابات گوش کنباباها هیچ وقت الکی حرف نمی زنن

اخه زورم میاد سه سال منو زجر کش کردن همشون عمرم گرفتن

سی ملیون قرض کرد ازم پس نداد

بعد ی قرون ضرر نکنه و بره؟؟ این انصافه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه میری دفتر ازدواج درخواست میدی برا مهریه

بعد ۲۰ روز اداره مهریه اموالشو حساباشو توقیف میکنی

بعدم اکه ملشینی چیزی داره جاشو میدونی نامع میگیری میبری کلانتری محل پلیس میبری ماشینو میگیرن

بعدم برای نفقه میری دفتر خدمات الکترونیک قضایی از اول عقدتون تاربخو میزنی

ولی توجه کن هبجا نگی باکره نیستی

چون میان گواهی عدم تمکین برات میزنه و هیچی بهت نمیده از نفقه

اول از همه میری دفتر ازدواج درخواست میدی برا مهریهبعد ۲۰ روز اداره مهریه اموالشو حساباشو توقیف میکنی ...

خونه زندگی نداشتم ک عدم تمکین بزنه من عقد بودم عزوسی نکرده بودم باهاش 

اون میگ من ی قرون مهریه نمیدم

مهریتو ببخش طلاهامم بده طلاقت میدم

خونه زندگی نداشتم ک عدم تمکین بزنه من عقد بودم عزوسی نکرده بودم باهاش اون میگ من ی قرون مهریه نمیدمم ...

وکیل اون میخاست بره برا من عدم تمکین بزنه منم همبنو گفتم دید نمبتونه کاری کنه اومد تهمت بهم زد که تو باکره نیستی

بنظرم اصلا از حقت نگذر اصلا 

چقدر پرو تشریف دارن ایشون

وکیل اون میخاست بره برا من عدم تمکین بزنه منم همبنو گفتم دید نمبتونه کاری کنه اومد تهمت بهم زد که تو ...

من نامه پزشک دارم ک باکره بودم قبل عقد و با خودش رابطه داشتم ک الا باکرع نیستم

میترسم طلاقم نده تا نبخشم مهریمو

من نامه پزشک دارم ک باکره بودم قبل عقد و با خودش رابطه داشتم ک الا باکرع نیستممیترسم طلاقم نده تا نب ...

عه خب پس بازم خداروشکر نامه داری

نمیدونم والا اول و آخر این تصمیمش با خودته کسی نمیتونه مجبورت کنه برو بگیر یا ببخش

منم امروز جلسات مشاورم بود خاک بسر الاهی خدا جوابشو بده پروو میگه خودت رفتی شکایت کردی خودتم پولشو بده

عه خب پس بازم خداروشکر نامه دارینمیدونم والا اول و آخر این تصمیمش با خودته کسی نمیتونه مجبورت کنه بر ...

منم امروز رفتم ازش بابت توهین و چاقو کشی و تهدید ب قتل شکایت کردم