سلام دوستان من مدنیه همش نگران و مضطرب هستم مبادا بچه ام مریض بشه، و متاسفانه میشه همش خودخوری میکنم گریه میکنم هر چیز که فکرشو میکنم منفی در مورد بچه ام اتفاق میفته، دیگه نمیدونم چکار کنم خیلی گریه میکنم ، بچه من ده سالشه اونم دیگه از دست من کلافه شده از بس گفتم مبادا آبریزش بینی داشته باشی سرفه اینا، به تک سرفه میکنه از من قایم میکنه از خودم متنفرم اما واقعا دست خودم نیست
مشکل شما اینه دنیا رو زیادی جدی گرفتی. دنیایی که دو دقیقه بعدتم خبر نداری برقراره یا نه. و اینکه نقش خدا رو حذف کردی خدا از شما هزاران برابر مهربانتره به بچه ت اینو باور کن و اون طفل معصوم رو رها کن
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
گاهی میگم با خودم که خدایا مادرهای سالهای جنگ چی میکشیدن😔 یادمه مادربزرگم بیقرار بود همیشه، نمیخندی ...
دقیقاااااا
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
تو هم خودت و عزیزانت رو بسپر به دست خدا تا دلت آروم باشه. در نهایت هرچی قرار بشه میشه. انشالا بچه ات ...
جالبه نظرتون دقیفا با من یکی بود🥰
هر وقت فکرای منفی اومد سراغت کندر و اسپند دود کن ، بلند چندبار بسم الله الرحمن الرحیم بگو. از جات پاشو . آگاه باش که این فکرا واقعی نیستن. فقط توهم ن. دلت را بزرگ کن