سلام دوستان من مدنیه همش نگران و مضطرب هستم مبادا بچه ام مریض بشه، و متاسفانه میشه همش خودخوری میکنم گریه میکنم هر چیز که فکرشو میکنم منفی در مورد بچه ام اتفاق میفته، دیگه نمیدونم چکار کنم خیلی گریه میکنم ، بچه من ده سالشه اونم دیگه از دست من کلافه شده از بس گفتم مبادا آبریزش بینی داشته باشی سرفه اینا، به تک سرفه میکنه از من قایم میکنه از خودم متنفرم اما واقعا دست خودم نیست
بدترین حالت رو مجسم کن مریض شعه چی میشه؟ ی هفته میخوابه و خوب میشه
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه همش میترسم نکنه مثلا سرفه کنه موندگار بشه ، یا نکنه آلرژی بشه ... خیلی داغووون شدم گاهی میگم کاش ...
خب بشه تهش چی میشه
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
گاهی میگم با خودم که خدایا مادرهای سالهای جنگ چی میکشیدن😔 یادمه مادربزرگم بیقرار بود همیشه، نمیخندید، ذکر میگفت تا حواسش پرت بشه . آرزوش بود دایی هام برگردن. وقتی نامه میومد تا چنننند روز فقط اشک میریخت. آخرش هم خیلی زود سکته کرد. معنی توکل و سپردن عزیزان به دست خدا رو باید از اونا یاد گرفت