2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک رو اینجا زدی فکر کردم بارداری  خواستم بگم تو بارداری همه حس ها چندبرابر میشه 

ولی کلا وقتی میبینی میترسی چرا میخونی عنوان این مدل تاپیک ها مشخصه من از این چیزا میترسم و اصلا باز نمیکنم این تاپیک ها رو 

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

تنها نمون۰ یا اگه نمیشه تلویزیونو روشن کن صداشو زیاد کن حواست پرت میشه۰ یه برنامه کمدی نگاه کن۰ حالا شما انقدر میترسی چه اصراریه تاپیک ترسناک بخونی 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

شما که تا این حد می ترسی فازتون چیه تا ته تاپیک رو می خونید رو حفظ می کنید؟

بعد الان تاپیک زدنتون چیه دقیقا

زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش
وای دده گیز نولوب سنه😐 اروم باش عزیزم نفس عمیق بکش واسه تپش قلب خوبه قشنگ نفی عمیق بکش به چیزای خوب ...

وای مرسی هلنا یهویی اینجوری شدم نمیدونم چم شد اولین باره خیلی میترسم

بیخیال از چیزای خنده دار تعریف کنید بخندیم 

😂😂😂تو که خودت همیشه حرفای خنده دار میگی گلم بخدا هروقت پروفایل تورو میبینم خندم میاد دلم شاد میشه روحیه میگیرم ازت😂😂😂