2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 27 پست
البته شايدم اينبار منتظره كه تو جلوي حرف طلاقش وايستي  

اون بار من جلوي حرفش وايسادم اما پا فشاري كرد دادخواست كه اومد ديگه سمتش نرفتم 

اينبار هم بهش گفتم چرا اومدي ضربه ي دوباره بهم بزني من طاقت ندارم تو كه منو نميخواستي ميرفتي 

من كه جلووو نگرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم چي ميخواد  فعلا كه گفته طلاق و خبري ازش نيست  اخه من يبار چند ماه عذاب كشيدم&nbs ...

ادا میریزه که خسته شی مهرتو ببخشی خلاص شی۰ شایدم میخواد بعدن در جواب حرف مردم بگه طرف خواست جدا شه من نخواستم۰ بعضیا رو فقط خدا میشناسه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
اون بار من جلوي حرفش وايسادم اما پا فشاري كرد دادخواست كه اومد ديگه سمتش نرفتم  اينبار هم بهش ...

شما خودت باید اول تکلیفتو بدونی که میخوای چیکار کنی۰ اگر بخوای منتظر شی ببینی اون چی میگه و چیکار میکنه فقط ضربه میخوری و عمرت میره۰ اخلاقشو که شناختی تا حالا۰ ببین میتونی اینجوری زندگی کنی یا میخوای تموم کنی

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

يعني فك كنم شوهرت ازين ادمايي كه با خودشم لج ميكنه وقتي دفعه ي پيش اينهمه پشيمون شده بوده و غرورش و لجبازيش بهش اجازه نميداده كه بياد جلو تا لحظه ي اخر ايندفعه هم همونجوري شده 

به نظر من شما به همسرت کاری نداشته باش ببین خودت تصمیمت چیه و روی تصمیمت وایسا نذار ضربه بخوری خیلی سخته

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
يعني برم توافقي جدا شم ؟ 

اگه تصمیمت به جداییه و مطمعنی هر چه زودتر تموم کنی خودت کمتر اذیت میشی۰ میتونی هم مهرتو بزاری اجرا پدرشو در اری۰ در هر صورت ازدست رو دست گذاشتن فرجی نمیشه۰ طرف شما هم که گویا غیرت و جربزه قبول مسعولیت نداره

ولي من فك ميكنم شوهرش عصبانيت لحظه اي داره در اون لحظه يه چي ميپرونه و بعدشم كه پشيمون ميشه غرورش به ...

برداشت منم اینه که بلوغ فکری لازم برا قبول مسعولیت نداره رفتارش خامه و کودکانه اس تعادل شخصیتی نداره معلوم نیس با خودش چند چنده هم میخواد هم نمیخواد۰ خلاصه از این ادم شوهر و سایه سر در نمیاد