2777
2789
عنوان

مامانایی ک پسر بچه کوچیک دارین

648 بازدید | 8 پست

از چن سالگی بچه هاتون مستقل شد

ازاین لحاظ ک خودش بیرون بتونه از خودش دفاع کنه و تنها جایی بره

چون تنها بیرون بچه های بزرگتر ناراحتش میکنن و اذیتش میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹ سالشه در حد سوپر مارکت نزدیک خونه تنها میفرستمش

منم همش حس میکنم 9 سال بشه راحت میشم

7 سالشه ی پارک نزدیک خونمون هس، هر موقع رفته منم بدو بدو دنبالش رفتم

یکی دوبار دیرتر رفتم بچه ها اذیتش کردن، مخصوصا دخترا الان خیلی آب زیر کاه شدن، فوش و حرفای زشت میزنن من خجالت میکشم

نمیتونم هم تو خونه نگهش دارم خیلی، خسته میشه تو خونه

پسرم هنوز هشت سالشه ولی تنهایی جایی نمی فرستم.

مدرسه هم خودم میبرم میارم.حتی سرویس نمیگیرم!

هر جا میره یا من یا باباش همراهشیم.

جامعه نا امن شده و دلم شور میزنه

ولی درمورد دفاع از خودش میگم که اگر کسی اذیتت کرد 

از خودت دفاع کن نزار تو مدرسه مخصوصن حقتو بگیرن

ولی اکثرن من میرم حقشو میگیرم!!😆

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
منم همش حس میکنم 9 سال بشه راحت میشم7 سالشه ی پارک نزدیک خونمون هس، هر موقع رفته منم بدو بدو دنبالش ...

اصلاااااا.  اصلاااااا نزار قضیه آرین پسر کوهدشتی رو بخون همین چند روز پیش اتفاق افتاد....کشور پر شده از افغانی والا من تو خونمونم ترس اینا رو دارم خیلی جرات داری تنها میفرستیش پارک 

پسرم هنوز هشت سالشه ولی تنهایی جایی نمی فرستم.مدرسه هم خودم میبرم میارم.حتی سرویس نمیگیرم!هر جا میره ...

منم مث شما همش دنبالشم و ازش دفاع میکنم

همش میترسم نکنه اینجوری بزرگ بشه خودش نتونه از پس خودش بر بیاد

منم همش حس میکنم 9 سال بشه راحت میشم7 سالشه ی پارک نزدیک خونمون هس، هر موقع رفته منم بدو بدو دنبالش ...

روبروی پنجره خونمون سوپری هست از پنجره کامل دید دارم ....ولی 

خودم میرم میگیرم....

ولی خواهرم خیلی راحتت میگرفت ...بچهاش پول میداد میرفتن خرید میکردن اونم با دوچرخه سوپری که دور بود.

بستگی ب دل ادم داره.

من دلم کوچیکه دیگه😆

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.