2777
2789
عنوان

مطلب درمورد آل تومجله نی نی سایت

93 بازدید | 13 پست

این اتفاق واقعی و واقعا برای خواهرم وخاله ام اتفاق افتاده وقتی تازه بچشون به دنیا اومده وتنها شدن یه زن ترسناکو تواتاق بچشون دیدن،حتی اتفاقی که برای خواهرم افتادبرای ۵سال پیش ،مادرم گفت بیرون باشوهرخواهرم نشسته بودیم که یکدفعه خواهرم جیغای وحشتناکی میکشه،سریع میرن تواتاق تاداره میگه زنه میخواست بچمو ببره و جیغ میزده بعداون تاچندوقت تنها تواتاق نمیموند

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر اینکه سایکوز ارثیه

خیر ال وجود خارجی نداره.

کاهش یا افزایش فشارخون در بارداری باعث ایجاد تصاویر مبهمی درشبکیه چشم میشود.

((برای گردآوری این داده‌ها از همۀ روشهای تحقیق میدانی، اسنادی و کتابخانه‌ای بهره گرفته شده است))

باورغلط وجود الهه مرگ در زمان تولد نوزاد/ آل یا جن زائیده توهمات ناشی از زایمان است.

باور به وجود آل تفکر و باورفرهنگی نادرستی است که دربرخی نقاط دور دست و محروم کشور که به خدمات بهداشتی و درمانی دسترسی نداشتند به عنوان آسیبی برای زنان زائو رواج داشته است.

زنان تازه زایمان کرده بر اثرخونریزی دچار بی‌قراری، تب و توهم وجود فرد دیگری در اتاق خودمیشوند و افرادعامی این حالت را به آل زدگی یا جن زدگی و وجود جن تعبیر میکنند؛
خانم باردار با این مشخصات درمدت کوتاهی به دلیل خونریزی فوت میکرد.

آمبولی ریه و پارگی رحم علل مرگ مادران باردار درگذشته با اشاره به اینکه آمبولی ریه و پارگی رحم در اکثر این موارد دلیل وجود این حالات در زائو بوده است:

بر اثر این دوعارضه مادر دچار بی‌قراری، توهم، تنگی نفس و درصورت عدم مراجعه به پزشک موجب مرگ میشود.
 درحال حاضر اگر فاکتور و یا عاملی برای آمبولی ریه درمادر باردار مانندچاقی و کم تحرکی، مشکلات انعقادی و پارگی رحم وجود داشته باشد بامصرف دارو و مراقبتهای بهداشتی مادر و نوزاد ازمرگ در امان هستند.

اکنون نیز دربرخی نقاط دور افتاده کشور که اعتقادی به زایمان دربیمارستان ندارند و قابله زایمان را درخانه انجام انجام میدهد شاهد رواج باور وجود آل و مرگ‌ و میرمادران باردارهستیم.

اما این خرافات از کجا آمده است؟
در زمانهای قدیم شاید از نیم قرن پیش که مشکلات بهداشتی و بیماری در ایران زیادبوده است

((مادر در اواخر بارداری یا پس از زایمان دچار توهماتی میشده که هنوز نیز این توهمات در بسیاری از زنان باردار دیده میشود))

((این توهمات امروزه در دسته بیماری سایکوز پس از زایمان جا میگیرد که حتی احتمال خودکشی مادر نیز در آن وجود دارد))

اما درقدیم چون چنین علمی درباره اینگونه افسردگیها یا بیماریهای پس از زایمان وجود نداشته است و گاهی توهمات زائو باعث تولید چنین خرافاتی میشده است.

سایکوز پس از زایمان چیست؟
سایکوز پس از زایمان یا هذیان، بصورت افکار خودکشی وبچه کشی در مادران تشخیص داده میشود.

زایمان یک دوره پر استرس برای زنان است که گاهی منجر به بیماریهای افسردگی میشود.
به همین دلیل در درمان سایکوز پس از زایمان معمولا از داروهای ضد افسردگی یا داروهای قویتر استفاده میشود.

البته درصورتی که زن باردار نباشد یا مادر شیره نباشد.

در گذشته زایمان زنان در خانه ها و توسط زنانی محلی به نام «ماما» انجام میشد در این زمان نه از موادضدعفونی کننده خبری بود، نه از اتاق و وسایل بهداشتی و استریل.
به همین دلیل بیشتر زنان پس از زایمان دچار تبی به نام «تب نفاس» میشدند.

امروزه اگر زنی بعد از وضع حمل دچار تب شود، بلافاصله مورد آزمایش و تحت درمان آنتی بیوتیک قرار میگیرد، اما در گذشته تعداد زنانی که از این تب جان سالم به درمیبردند بسیار اندک بود.

تب بالا، سرخی صورت، هذیان گویی، خونریزی شدید و درنهایت مرگ مادر و در مواردی آلوده شدن نوزاد به عفونت و مرگ او، از نظر افرادی که هیچ اطلاعی از علت علمی این وقایع نداشتند، به سادگی راه داستان سرایی و خرافه پردازی و تخیل و ساخت افسانه های وحشت آور را نه تنها هموار میکرد.

بلکه به مرور زمان خرافه تبدیل به باوری واقعی و قابل تأمل میشد تا آنجایی که حتی گروهی ادعای رویت و صحبت و معاشرت با آن شخصیت افسانه ای را میکردند.

کسانی که به آل اعتقاد دارندمیگویند که بایدبالای سرنوزاد تا شش روز یک چاقو یا قیچی گذاشت تا موجوداتی مانند آل به کودک صدمه نزنند.

اما این عقاید از کجا می آیند؟

تا آنجا که ماتحقیق کردیم، کلیه منابع میگویند که این داستان خرافات است اما تنها نگذاشتن نوزاد و مادرش تا یک هفته و مراقبت از آنها امری است که میتواند به تامین سلامت نوزاد و مادری که تازه فرزندی را به دنیا آورده کمک کند

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

سایکوز پس از زایمان چیست؟

سایکوز پس از زایمان یا هذیان، بصورت افکار خودکشی و بچه کشی درمادران تشخیص داده میشود که این مسئله را به موجودی به اسم آل ربط میداده اند و مادر بعد از کشتن نوزاد چیزی را به خاطر نمی آورده.

درحدود 50% در زایمان های اول خود را نشان میدهد و حدود 50% مادران که دچار این عارضه میشوند،

زایمان یک دوره پر استرس برای زنان است که منجر به بیماریهای افسردگی میشود به همین دلیل در درمان سایکوز پس از زایمان معمولا از داروهای ضد افسردگی یا داروهای قویتر استفاده میشود.

همچنین توجه خانواده و همسر میتواند بسیار کمک کننده باشد اما اگر مادر دچار این عارضه شده است باید نوزاد را ازمادر تا زمان بهبود دور نگه دارند تا سلامت نوزاد تامین شود.

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

ما هم میگیم زن زائو رو تا ۴۰ روز تنها نزاریم همینطور نوزاد

40 روز رو برای سلامتی مادر و بچه گفتن چون مادر زمان قدیم  تو خونه زایمان میکرد و خونریزی زیادی  میکرد و و قابله بچه رو دنیا میورد نه یک ماما یا متخصص، امکانات دارویی و پزشکی هم نبود  در نتیجه مادر به شدت ضعیف میشد و دچار سایکوز بعد زایمان

خود خونریزی و ضعیفی و سایکوز باعث توهمات و مشکلات زیاد مادر میشد

در اروپا زمانهای قدیم ملکه ها یا زنان خیلی ثروتمند برای اینکه جوان بمونند و پیر نشن از تنها اکسیر جوانی ک وجود داشت استفاده میکردن که بچه تازه بدنیا اومده بود! 

جفت جنین یا بچه تازه متولد شده و خود بچه تازه متولد شده این خاصیت رو داشت و یه عده رو مامور میکردن ب محض اینکه زن بارداری بچش متولد میشد بچه رو با جفت میدزدیدن و برای اونا میبردن و یه عده خرافی میگفتن جن بچه رو برده! اینم از اروپا.

چیه دقیقا نخوندم

آل چیه سایکوز زایمانه حاصل توهم

مطالبی که گذاشتم بخون

متاسفانه ارثی هم هست

اسی چند کیلو هستی

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

۷۵

زیاد هم چاق نیستی 

من ۶۶ کیلو ام

قدت چنده 

من قبلا ۷۸ کیلو بودم رژیم گرفتم ۲۳ کیلو کم کردم دیدم خیلی لاغر شدم یکم چاق شدم دوباره

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام