2777
2789

سلام عزیزم🌹
من یک کتابی نوشتم و با اون یک دوره ۳۰ جلسه  آموزش کاااامل گرامر و اسپیکینگ. دارم  از"" پایه""

میتونید چند جلسه  شرکت کنید و ببینید  و بعد تصمیم بگیرید ..

با این دوره شما یاد میگیرید صحبت کنید به انگلیسی و تمام مباحث گرامری رو اموزش،ببینید

این دوره از پایه شروع میشه مناسب افراد ضعیفه.
👍قسطیه.
👍هزینه بعداز رضایته.
👍پایان هر ۳ جلسه .
👍تایم کلاس نامحدوده
.

آموزش کامل گرامر و اسپیکینگ هست
 واین  کتابیه که خودم نوشتم و آموزشش میدم..
هزینه ی کل ۳۰ جلسه،  قسطیه.
هر قسط ۱۸۰ تومن.

پیام بدید درخدمتم
ایدی ایتا   Englishapieceofcake
ایدی تلگرام  englishapieceofcake

💚این تاپیک هم نظر شاگردای  نی نی سایتمه💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم🌹 من یک کتابی نوشتم و با اون یک دوره ۳۰ جلسه آموزش کاااامل گرامر و اسپیکینگ. دارم از"" ...

در ۱۰ قسط

آموزش تضمینی ✔️
دریافت شهریه پایان هر ۳ جلسه✔️
بعداز رضایت✔️
تایم کلاس نامحدود ✔️

میتونید چند جلسه شرکت کنید و محتوا و روش رو ببینید اگر خوب بود مفید بود هزینش رو بدید و ادامه ی کلاس رو داشته باشیم اگر هم نه دوست نداشتید ک ایرادی نداره و هزینه ایی نمیخواد  🌷

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

میشناسم

ولی مدل خودشو داره یعنی فقط کسایی که بخونن و بدونه نتیجه میگیرن رو میگیره برای کلاساش به نوعی انتخابت باید کنه و واقعا امکان داره یکیو قبول نکنه بگیره 😂ببین شوخی میکنه باهات سر کلاس ها اما تو تدریس شوخی نداره خیلی جدیه یعنی طبق چیزایی که میگه عمل نکنی پخ پخ ولی گوش کنی تضمینی صد در صد

من چون عاشق زبان بودم و حرفاشو گوش کردم و نتیجه م گرفتم یک آیلتس اوورال ۸ هستما الان 😌

اینکه میگم شاید نگیردت چون خواهرمم با من بود سه جلسه اومد و تکلیف خونه ش رو ناقص مینوشت استادم همون اول عذرشو خواست بش گفت تو بخون نیستی نیا بذار وقتم واسه کسایی که واقعا میخوان بخونن خالی باشه...

خواهرم الان خیلی پشیمونه ولی چن بار دیگه بش زنگ زد قبول نکرد گف وقت ندارم

حالا از مهر دوباره خواهرم بش زنگ میزنه چون بش گفته بود از مهر برنامم تغییرات داره واسه مدرسه ها 

میشناسمولی مدل خودشو داره یعنی فقط کسایی که بخونن و بدونه نتیجه میگیرن رو میگیره برای کلاساش به نوعی ...

مممنونم♥️

میشه دقیق تر راهنمایی کنی چطور شرکت کنم و از کجا پیدا کنم و...