2777
2789
عنوان

فکر کنم زن داداشم ناراحت شد

642 بازدید | 29 پست

زنگ زد خونمون گفت امشب میخام بیام گفتم کسی خونه نیست مامان بابا دارن مامان بزرگ میبرن دکتر  اگه میخای بیا اگه میخای هم فردا بیا گفت باشه خبر میدم دیگه زنگ نزد

شاید ناراحت شده باشه

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید ناراحت بشه حرف بدی نزدی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب این حرفت آدم برداشت می‌کنه که نیا تا وقتی که مامان و بابام بیان

خودت که خونه هستی 😂

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ناراحتی نداره، به شرطی که اگه اونم زمانی آمادگی نداشت و بهتون گفت نمیتونم پذیرا باشم شمام ناراحت نشید

نمیشه هنر نه گفتن داشته باشیم ولی توان نه شنیدن نداشته باشیم!

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

خب خودت تماس بگیر بگو حس کردم ناراحت شدی زنگ زدم بگم اگه میای برات تدارک ببینم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

تدارک برو بابا من بلد نیستم نیمرو بزنم

😂🤣 خب حالا از بیرون یه چیزی سفارش بده یا بگو اومدنی یه چیزی بگیر با هم بخوریم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍