2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اینکه اعتماد به نفس خودت بالا بره ورزش رو شروع کن رژیم بگیر به پوست و موتم برس ن بخاطر حرف شوهر ...

لایک

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بگو اره بریم طلاق بگیریم.برم یه شوهر خوشکل وخوش تیپ وپولدار پیدا کنم.تو به در نمیخوری

تا حالا دلم نیومده دل بشکنم بخدا افسرده افسردم کرده بقران صورتم خوبه بد نی دلی باز از همه جی ایراد میگیره 

چی بگم اون لحظه چنان برق از سرم میپره ناراحت میشم چیبگم آخه وقتی اون نظرش اینه بگم ن اینطور نیس

نه اینطور نیست چیه آخه!!!توام ایراد بگیر،برد پیته مگه!!!دو سه بار برین بهش دختر،به خدا اختلال شخصیت داره

تا حالا دلم نیومده دل بشکنم بخدا افسرده افسردم کرده بقران صورتم خوبه بد نی دلی باز از همه جی ایراد م ...

یکی ازدوستان هم گفتن برای دل خودت به خودت برس.تو خونه ساعت بذار ورزش کن بخصوص شکم ووپهلوهات رو کوچک کن.به پوستت برس.واسه دل خودت ارایش کن لباس قشنگ‌بپوش..اصلا برای اینکارها منتظر تعریف  وتمجید شوهرت نباش. بعدازیه مدت خودش کشیده میشه به سمتت.مردها دنبال زنی هستن که اعتماد بنفس داره و به خودش  اهمیت میده..البته نه به صورت افراطی

پارسا پسرمامان😍
چی بگم اون لحظه چنان برق از سرم میپره ناراحت میشم چیبگم آخه وقتی اون نظرش اینه بگم ن اینطور نیس

بگو فک کردی من عاشق چشمو ابروتم،یا خیلی بهم خوش میگذره تو این زندگی،مهریمو بده یه لحظه با تو نکبت نمیمونم....تروخدا مثل ماست نکاش نکن وقتی بهت بی احترامی میکنه قشنگ قهوه ایش کن....تو رابطه ج...خوبه؟اگه خوب نیست همینو بکوب تو سرش بگو نمیتونی منو راضی کنی بلد نیستی بعد میخوای یه زن دیگهم بگیری اسکول....آخ جای من خالی همچی میریدم بهش تا ته بسوزه عوضی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بگو فک کردی من عاشق چشمو ابروتم،یا خیلی بهم خوش میگذره تو این زندگی،مهریمو بده یه لحظه با تو نکبت نم ...

بهش میگم سر صحبت باز میکنم من ب خاطرش اومدم روستا دوساله تو ی خونه با مادر شوهرم با همه چی ساختم اینم جواب من

بهش میگم سر صحبت باز میکنم من ب خاطرش اومدم روستا دوساله تو ی خونه با مادر شوهرم با همه چی ساختم این ...

میگن میمون هرچی زشتتر ادا اطوارش بیشتر حکایت شوهر شماست پس،ایندفعه از این حرفا زد بگو بدبخت منم اومدم باتو دارم زندگی میکنم زنه خوشگل میاد اینجا ور دل تو ننت.... 

اسی این دور برداشته فک میکنه خیلی سَره باید فقط خوردش کنی....از این به بعدم داره حرف میزنه فقط با لبخند تحقیرآمیز نگاش کن این حرکت مردارو عصبی میکنه نشون نده داری حرص میخوری بعد که حرفاش تموم شد بگو زن بعدیتم میخوای بیاری تو همین قصری که منو آوردی 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

میگن میمون هرچی زشتتر ادا اطوارش بیشتر حکایت شوهر شماست پس،ایندفعه از این حرفا زد بگو بدبخت منم اومد ...

انقدر اعتماد ب سقففففففففففففففففف داره منو خورد کرد از روز اول