2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهرم رو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 67 پست
لایک کن حرف بدی نزده جواب هم لازم نداره

اخه با تعنه نوشته می‌دونم اخلاقش رو ته پیامش هم اموجی پوزخند و خنده گذاشته

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن،،😄😄

اینو بگم جنگ‌میشه😂😂

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بنویسید بله مادر جان،زندگی تلخی و شیرینی رو باهم داره،خدارو شکر لحظات شیرینش برای ما بیشتر بوده به ل ...

این خیلی خوب بود مرسی😁😘

چ معنی داره ادم هدیه ش را استوری کنه؟خب همونجا تو خونه ازشوهرت تشکر کن..مثلا استوری کردی که ب بقیه پُز بدی؟مثلا فک کردی بقیه شوهر ندارن یا شوهرهای بقیه براشون هدیه نمیخرن؟یا استوری کردی بگی شوهرت خیلی خوبه؟؟؟؟

بنظرم این کارا دیگه خز شده

پتانسیل یه جنگ جهانی رو داره😄😄

دقیقا🤣

چ معنی داره ادم هدیه ش را استوری کنه؟خب همونجا تو خونه ازشوهرت تشکر کن..مثلا استوری کردی که ب بقیه پ ...

چه پز دادنی اخه فقط خانواده هارو دارم تو صفحه کس غریبه نیست ، کادو تولدم بود هر کس پیام داده بود یا هدیه داده بود تو یه پست گذاشته بودم تو صفحه همه رو هدیه شوهرم مونده بود به امروز 

بگو زن و شوهر دعوا کنن، ابلهان باور

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بگو شوهرم چه قهر باشیم چه اشتی خیلی دوستم داره.مگه شوهرتو غیر اینه مادرجان؟؟؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی