2777
2789
عنوان

فیلم طوبی رو دیدین سوال دارم

140 بازدید | 4 پست

کسی میدونه فخرالدین چرا با انیه ازدواج کرد 

دوسش داشت یا دلیل خاصی داشت

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

نه مجبور شد 

برادر  آنیه مجبورش کرد یکاری کرد که طوبی و خواهرش از عراق اخراج کنن و طوبی اگه میرفت ایران اعدام میشد فخرالدین هم رفت دنبال طوبی آنیه هم چون فخرالدین دوست داشت قبول کرد باهاش ازدواج کنه که نمیره

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

نه اصلا دوسش نداشت ، شرط آنکه برای اینکه کاری کنه طوبی در عراق بمونه و جونش در امان باشه 

ازدواجشون هم صوریه برای اینکه داییش قبول کنه کاری به طوبی نداشته باشه ،وگرنه شب عروسی به فخر الدین گفت تو اتاق من نخواب ، آنیه خیلی فخرالدین را دوست داره از بچگی ولی متاسفانه فخرالدین اصلا دوستش نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا دوسش نداشت ، شرط آنکه برای اینکه کاری کنه طوبی در عراق بمونه و جونش در امان باشه ازدواجشون ه ...

یعنی آنیه داره فیلم بازی میکنه و با فخر الدین ارتباط نداره؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید