2777
2789
عنوان

رابطه با خانواده همسر

149 بازدید | 6 پست

من رفت و امد زیاد صمیمی با خانواده همسر ندارم . همیشه حریم ها و احترام ها سر جاش بوده ( درواقع خودم نذاشتم حریم ها شکسته بشه و بهم بی احترامی نکنن) و یه حدی داشتم .

ولی همسرم خیلی صمیمی بوده  و همیشه حیک و بوک زندگی دستشون بوده که تو این سالها خیلی بهتر شده و خودشم رفتارشو اصلاح کرده خدا رووشکر .

من معمولا اگر مناسبتی باشه یا ماهی یک بار بهشون سر می زنم . 

الان مدتیه که با خانوادش درگیر شده .( ناموسی و مالی و..‌)‌ و رفت و امدش خودش هم به شدت کم شده . 

خودش قبلا مثلا هفته ای ۲ بار بود .

حالا قبل این جریانات من می خ استم  هر ۱۰ روز یا هفته ای یک بار بهشون دررحد یکی دو ساعت سر بزنم . 

حالا با این شرایط جدید که پیش امده نمی دونم ایا این روند رو ادامه بدم یا مثل قبل باشم . 

چون کلا نمی خوام خودمو در گیر مسائل خانوادگی و خواهر برادریشون بکنم . تقریبا ادم بی حاشیه ای هستم .‌

به نطرتون هفته ای یک بار یا ۱۰ روز یک بار سر بزنم و بچها عمه زاده ها و عمو و.. ببینن یا نه مثل قبل ماهی یک بار  کافیه . 

اینم بگم مطمینم همسرم دیر یا زود اشتی می کنه . 

اگه الان رفتوآمدتو زیاد کنی یهو میگن خواسته فضولی کنه 

فعلا مث قبل باش تا آشتی کنن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا قبل دعوا ماهی یکبار میرفتی 

حالا میخوای هر ده روز بری؟  

همون مثل گذشته برو

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ربطی به دعوا نداره من روالم رو عوض کرده بودم که اینا یهویی بحث شون شد

میدونم عزیزم شما چی میگی.  ولی فعلا مثل قبل برو.  سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند.  چون نه شوهرت توقعی داره نه خانوادش. 

بازم هر چی دلت میگه انجام بده چون تو شرایطو بهتر میدونی. 

موفق باشی💐

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅