2821
2789
عنوان

خواستگار

434 بازدید | 43 پست

من 29سالمه هر کی میاد به دلم نمیشینه گاهی به خاطر حرف بزرگ تر ها سعی میکنم خودمو مجبور به قبول کردن کنم ولی بعدش نمیتونم  جدیدا به نصیحت مامانم که سنت داره میگذره و اینا کسی رو که خواستگارم بود قبول کردم باهاش بیشتر آشنا شم ولی حتی جواب پیامشم دوس ندارم بدم هی میگه بریم بیرون من دوس ندارم  حالم بهم میخوره ازش اصلا نمیتونم خودمو کنارش تصور کنم😥

از یکی دو نفر که خودمم خوشم اومده جور نشده حالا م نمیتونم هر کیو قبول کنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی انقد بدت میاد قبول نکن. میشه دختر خاله من ک بعد بیست سال زندگی هنو بدش میاد و حسرت ب دله.

منم میدونم که اگه قبول کنم هیچوقت واسم عادی نمیشه من خودمو میشناسم ولی نمیدونم چیکار کنم خودمو و حرف بقیه رو 

منم میدونم که اگه قبول کنم هیچوقت واسم عادی نمیشه من خودمو میشناسم ولی نمیدونم چیکار کنم خودمو و حرف ...

تحمل حرف بقیه راحت تر از همچین ادمیه.  خب بگین ب تفاهم نرسیدین. به حرف بقیه ک ادم خودشو اتیش نمیزنه

از سنمم میترسم

الان همه ازدواجا سن بالا شده.  بعدم خدایی نکرده ازدواج کنی و جدا شی همینا ک الان میگن ازدواج کن میگن مجبورت ک نکرده بودن ازدواج کنی.  من خودمم 31سالمه تازه نامزدم.  نماز شب بخون خیلی تاثیر داره خودم هر چی ک تو نماز شبم خواستم بهم داده شده. حتی اسم طرف همونیه ک دوس داشتم. 

الان همه ازدواجا سن بالا شده. بعدم خدایی نکرده ازدواج کنی و جدا شی همینا ک الان میگن ازدواج کن میگن ...

خیلی از پیامت خوشحال شدم واقعا خیلی قشنگ بود واسم و این که میگی به دل خودته و خوشحالی 

چطور آشنا شدین ؟؟؟

الان خوشحالی؟