2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگین نمازشبو چجوری میخونین با جزییات اخه یسریا متفاوت زدن

بستگی داره چقد حوصله داشتم و خسته نباشم.  یه وقتایی اول دو رکعت مثل نماز صبح میخوندم بعدش نماز شفع و بعد نماز وتر.  تو قنوت وتر هم حاجتامو میگفتم ی مدتم برا حاجت دیگران فقط نماز خوندم و اصلا خودمو دعا نمیکردم.  یه وقتام ک خسته بودم یه رکعت فقط وتر میخوندم.  گاهی هم فقط شفع و وتر.  ولی هیچ وقت 11رکعت نخوندم.  خیلی میخواست بشه رکعاتش 5رکعت بود

بستگی داره چقد حوصله داشتم و خسته نباشم. یه وقتایی اول دو رکعت مثل نماز صبح میخوندم بعدش نماز شفع و ...

ببخشید که میپرسم چون میگین حاجت گرفتین

بخاطره همین جزییاتو میپرسم شاید من جایی رو اشتباه میکنم

شما خواسته تونو تو قنوت فارسی میگفتین یا همون عربی؟

میسه بپرسم برای ازدواجتون با شخصی که مده نظرتون بود چه ذکری گفتین؟

ببخشید که میپرسم چون میگین حاجت گرفتینبخاطره همین جزییاتو میپرسم شاید من جایی رو اشتباه میکنمشما خوا ...

من شخص خاصی مد نظرم نبود یه سری معیارا میخواستم همونا رو گفتم مثلا شغلش همون بود ک دوس داشتم بود اسمش همون بود تقریبا نود درصدش همون شد.  تو قنوت نماز وتر به فارسی میگفتم. ذکر هم نگفتم تو همون قنوت مشخصات رو فقط میگفتم بعد چهل شب دیگه اصلا چیزی نخواستم نیت کردم برا حاجت بقیه و دعا کردن اونا بخونم و برا خودم چیزی نخوام تقریبا بعد سی شب حاجت خودمو گرفتم