2777
2789

صدقه میدم دعا میکنم 

اما نهایتا خودم توی خوابای که میبینم دیگه نیستم 

بقیش اتفاق میوفته 

معمولا هم خوابام احساسات سنگینی دارن و کابوسن پیش میان 

چیکار کنم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یعنی هرچی میبینی واقعیت پیدا میکنه؟خب اینم بعدای خودشو داره توضیحش طولانیه 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هرچی میبینی واقعیت پیدا میکنه؟خب اینم بعدای خودشو داره توضیحش طولانیه

آره خسته شدم هم توی خواب اذیت میشم هم بیداری

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خب تو بعد حقیقی خواب میبینی بعضیا تعداد کمی اینجورن ،خوابای حقیقی خوابات اکثرن بدن یا خوب

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خب تو بعد حقیقی خواب میبینی بعضیا تعداد کمی اینجورن ،خوابای حقیقی خوابات اکثرن بدن یا خوب

خوابایی که احساسات شدیدی دارن اکثرا اتفاقات 

شده تو خواب به چیزی فکرم کنی بیاد جلو چشمت همون تو خواب؟فقط تا میتونی دعا نگیر چون همزادت خیلی پرش داره خودت تو خونه برای آرامشت دعا بخون قبل خواب وضو بگیر بخواب 

موسیقی خیلی ملایم کمکت میکنه آرامشبخش خواب ذهنتو یکم منحرف میکنه آیت الکرسیم خوبه،حمدو سوره ۷ مرتبه خوبه ،تسبیح بگو بذار یه چی خوابت کنه اگردوباره خواب دیدی منو اد کن بگم چیکار کنی