2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

العی بمیره

لطفا جدا شو 

نذار روت مشکل اعصاب بگیره یکم قوی باش 

اون بچه به یک مادر قوی نیاز داره 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

لطفا جدا شو نذار روت مشکل اعصاب بگیره یکم قوی باش اون بچه به یک مادر قوی نیاز داره

نمیتونم میفهمی؟هیشکیو ندارم باهاش حرف بزنم.دوس دارم یگی بغلم کنه زار بزنم.خسته شدم.درمونده شدم.چجوری ادامه بدم.بچم بشه بچه ی طلاق؟حالم بذه.خیلی حالم بده.کاش اینقد با مامانم راحت بودم که میرفتم بغلش زار میزدم

دعا میکنم هیچوقت بسرت نیاادالتکاس کنی به شوهرت که کتکت نزنه.که داد نزنه بچه ده ماهت بترسه

هرکارم کنه دلیل نمیشه تو دنبال دوست پسر و هرزگی باشی.  

از طلاق میترسی که بچت بدون پدر بزرگ نشه ولی ازین نمیترسی که رابطه ی خارج از چارچوب داشته باشی و بچت مادر هرزه داشته باشه؟ 

حرف مردم که همیشه هست اما تو یک مادری باید به فکر بچت باشی من یک خانم رو میشناسم دو تا دختر داره زما ...

مادرشون نجیب بودهکه نجیب شدن.  وگرنه مادری که دوست پسر داره نمیتونه دختر یا پسر نجیب تربیت کنه

عزیزم دوست پسر از زن متاهل بچه دار صرفا سواستفاده میکنه بهش محبت نمیکنه

اون دوست پسر رمانتیک ها برای دخترای مجرد هست که قصدشونن با طرف برای ادامه جدیه

شما هم مشکلت رو اصولی حل کن نه با این چیزها. مادری و حرمت مادر بودنت رو نگه دار

مادرشون نجیب بودهکه نجیب شدن. وگرنه مادری که دوست پسر داره نمیتونه دختر یا پسر نجیب تربیت کنه

کاملا درسته 

ولی ایشون هنوز به فکرش هست و کاری انجام نداده 

خب نمیشه محکومش کرد 

اما کاش جدا بشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔