2777
2789
مگه شوهرت چه گلی به سرت زده که دوست پسر بزنه؛ انرژی که می خواب بریزی به پای شوهر یا هرکس دیگه‌ای. ب ...

اعصابمو بهم میریزه.هرروز دعواس.بچم گریه میکنه بغلش کنه.بغلش نمیکنه.جیگرم اتیش میگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلت هرز پریدن و هرزگی خیانت میخواد ؟ 

جالبه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بگو میخوام برم با یکی دیگه دنبال بهونه ام مقدمه چینی نمیخواست دیگه.  وگرنه مردا تقریبا نود درصدشون با گاو برابری میکنن ولی زنا دارن باهاشون میسازن.  به خودکشی هم فکر نمیکنن.  دلشونم دوست پسر نمیخواد

چرا جدا نمیشی 

بچه در اینده اذیت میشه 

میگی بغلش نمیکنه دیگه چه فرقی می‌کنه الان با بعد چون باباش محبت نمیکنه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

قابل توجه اقایونک ب زنا خودشون بی توجه نبعد میگن چرا زنم خیانت کردنوش جونت

دوست عزیز خیانت توجیه نداره حتی زن و مرد هم نداره 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شوهر منم بی محبته و هزار تا عیب دیگه 

ولی فکر خیانت هم حالمو بهم میزنه 

فقط دلم ب خنده های پسرم خوشه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام