2777
2789
عنوان

آخه مگه من چه گناهی کردم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 33 پست
همش تقصیر خانواده ام به من محبت نکردن تا شوهرم شد گفتم مال منه سریع عاشقش شدم 😭😭 همش با حرفاش منو ...

آره میفهمم دست تو نیست . ولی از الان ب بعدش رو چاره ای نداری اگ میخای کم تر آسیب ببینی باید درستش کنی . نباید محتاج محبتهاش باشی و بخاطرش هی غرورت له کنی

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
ذهنت به هم ریخته یکی یکی مساعل روحل عزیزم

بعضی هاشون به دست من حل نمیشن بهشون میگم کمکم کنن حل بشن نمونه اش مامان و بابای خودم دوباره یه حرفایی میزنن بدتر میشه😓😓💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وآهستگی رو چطوری کم کنیم شما راهی بلدی

باید خودت رو سرگرم کنی فیلم کتاب کار کلاس  و اصلا از تنها شدن نترسی با تنهابودن خودت حال کنی  و مشکلی نداشته باشی اول از همه عاشق خودت باشی  . تو این دنیا نباید وابسته باشی ب هرچی وابسته باشی از دستش میدی یا انقد عذاب میکشی ک بلاخره دنبال راهی برای کم کردنشی. 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
آره میفهمم دست تو نیست . ولی از الان ب بعدش رو چاره ای نداری اگ میخای کم تر آسیب ببینی باید درستش کن ...

چیکار کنم به نظرت ؟؟ تو هلال احمر بودم به خاطر پسراش اومدم بیرون دانشگامم کلاسامو میخوام مجازی بردارمم  هیچ دوستی هم ندارم تمام دوستام قطع رابطه تو یه روستا زندگی نیکنم کلاسی چیزی نداره😪😪😪 هعی چیکار کنم چطوری اخه💔

شوهرمه ولی اینجور مواقع یاد حرفاش میوفتم اینکه تو عصبانیت بهم گفته از ازدواج با من پشیمونه اینکه حال ...

بخدا بخاطر این رفتاراته

یه زنی که عزت نفس داره هیچ مردی این حرفارو بش نمیزنه این حس وابستگی که به شوهرت داری کمش کن

این ترس از دست دادن اذیتت می‌کنه باید کنترلش کنی

باید خودت رو سرگرم کنی فیلم کتاب کار کلاس و اصلا از تنها شدن نترسی با تنهابودن خودت حال کنی و مشکل ...

دقیقا 😑😑😑 اون روز گفت دوسم نداره تا پای خودکشی رفتم و برگشنم

چیکار کنم به نظرت ؟؟ تو هلال احمر بودم به خاطر پسراش اومدم بیرون دانشگامم کلاسامو میخوام مجازی بردار ...

کتاب بخون فیلم ببین مطالعه کن . روانشناسی هستی اتفاقا من عاشق این رشته ام تو بیشتر میتونی از طریق رشته ت ب خودت کمک کنی که .

احساس میکنم اعتماد بنفستم یکم پایینه اینم درستش کن

چیکار کنم به نظرت ؟؟ تو هلال احمر بودم به خاطر پسراش اومدم بیرون دانشگامم کلاسامو میخوام مجازی بردار ...

دانشگات اگ میتونی برو

حتی اگر میتونی سرکارم برو از نظر مالی مستقل شی

دیگ این حس وابستگی نداری اون موقس که شوهرت همیشه پیگیرته

بخدا بخاطر این رفتاراتهیه زنی که عزت نفس داره هیچ مردی این حرفارو بش نمیزنه این حس وابستگی که به شوه ...

از همون بچگی خانواده ام اینقدر زدن تو سرم پیش اشنا و فامیل خوار و خفیفم کردن عزت نفس ندارم یه ادم درونگرا و خجالتی خاک تو سر همه زدن تو سرم حتی شوهرم مامان و باباش و خانواده ام و فانیل و دوست 😪😪💔💔💔

دقیقا 😑😑😑 اون روز گفت دوسم نداره تا پای خودکشی رفتم و برگشنم

زحمت کشیدییییی😐😐

خب این این چیزارو بدونه هوا برش میداره.

رابطه ای پایدار تره ک مرد عاشق تر باشه.

کتاب زنان تاریخی و مردوان ونوسی . اگ اشتباه نکنم اسمش این باشه شایدم برعکس زنان ونوسی مردان تاریخی😂 خلاصه یکی از ایناس .

ی نفر معرفی ش کرد گفت خوندش رابطه ش بهتر شد با همسرش

از همون بچگی خانواده ام اینقدر زدن تو سرم پیش اشنا و فامیل خوار و خفیفم کردن عزت نفس ندارم یه ادم در ...

می‌دونم درکت میکنم

ولی تو به عنوان یه انسان ارزشمندی و باید بهت احترام بزارن

اول از هرچیزی سعی کن خودت دوست داشته باشی هرکاری که فکر میکنی بهت حس ارزشمند بودن بده انجام بده مثل درآمد داشتن

زحمت کشیدییییی😐😐خب این این چیزارو بدونه هوا برش میداره.رابطه ای پایدار تره ک مرد عاشق تر باشه.کتاب ...

نفهمید ولی خودم مردم و زنده شدم 😪😪😪 منم شنیدم اسمش حوصله نمیکنم بخونم