2777
2789
عنوان

آخه مگه من چه گناهی کردم 😭😭😭

561 بازدید | 33 پست

بسمه دیگه دیگه نمیکشم خسته شدم من موندم یه عالمه ادم من موندم یه عالمه فکر ....الان شوهرم بدون هیچ دلیلی جواب پیاممو نمیده جواب تماس هامو نمیده تو اینستا و ایتا انلاینه جواب منو نمیده وقتی نمیدونم چیشده بدتر میریزم بهم ....به این فکر کنم ؟ به اینکه چه کاری کردم دوباره خودم خبر ندارم ؟ به وام ازدواجم که نمیدن فکر کنم به جهیزیه ام به بی خیالی مامان و بابام به ترس ترک شدنم توسط شوهرم به اینکه شوهرم دوسم نداره به حرفایی که بهم زده به خانواده اش به حرفاشون به اینکه چطوری باید  رفتار کنم اینکه اینده چی میشه  به خالم به فامیل هامون به حرفای چرت و پرت  به دانشگاه به اشپزی به چی خسته شدم هیچ کس هم ندارم باهاش درد و دل کنم خدا کاش بمیرم هم خودم راحت بشم هم بقیه

عزیزم آروم باش جواب نداد محل نداد بدرک توم محل نده والا نکنه همش تو میری سمتش و اون ناز میکنه 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

ای بابا 😢چرا شوهرت جواب نمیده؟ بحثتون شده؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا 😢چرا شوهرت جواب نمیده؟ بحثتون شده؟

اگه بحثم شده بود دلیلش را میدونستم بدون دلیل من نمیدونم چه اتفاقی افتاده همین بهمم میریزه میدونه من حساسع باز اینکارو میکنه

عزیزم آروم باش جواب نداد محل نداد بدرک توم محل نده والا نکنه همش تو میری سمتش و اون ناز میکنه

من خاک تو سر به ادم احساساتی و وابسته ام خیلی دلمو شکونده بازم دوسش دارم کاش میمردم 😭😭😭

من خاک تو سر به ادم احساساتی و وابسته ام خیلی دلمو شکونده بازم دوسش دارم کاش میمردم 😭😭😭

عزیزم درکت میکنم تقصیر تو نیست به خدا تو هیچ تقصیری نداری تو فقط دل دادی وابسته شدی ک نباید تو این قسمت زیاده روی کنی .

از همین الان سعی کن وابستگی رو کم تر کنی برا خودت میگم چون اینطور ک نمیشه همش بری دنبالش اینطور اون ناز میکنه پررو میشه  ک فک میکنه ازدماغ فیل افتاده حالا کی هست ک تو ای بری دنبالش

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
اگه بحثم شده بود دلیلش را میدونستم بدون دلیل من نمیدونم چه اتفاقی افتاده همین بهمم میریزه میدونه من ...

حالا که ناراحتیت انقد براش بی اهمیته، شما هم بهش بی محلی کن، بلاخره میاد بپرسه چته 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم درکت میکنم تقصیر تو نیست به خدا تو هیچ تقصیری نداری تو فقط دل دادی وابسته شدی ک نباید تو این ق ...

همش تقصیر خانواده ام به من محبت نکردن تا شوهرم شد گفتم مال منه سریع عاشقش شدم 😭😭 همش با حرفاش منو میرنجونه بعد با یه حرف محبت کوچولو حالم خوب مبشه دوباره نو از نو هعی💔😪

عزیزم درکت میکنم تقصیر تو نیست به خدا تو هیچ تقصیری نداری تو فقط دل دادی وابسته شدی ک نباید تو این ق ...

وآهستگی رو چطوری کم کنیم 

شما راهی بلدی

خدایا مواظب گل های زندگیم باش
چرا انقد شما پیگیرید خب مگه شوهرت نیست دیگ چرا توقع داری ۲۴ساعت باهات چت کنهبابا یکم ولش کن راحتش بز ...

شوهرمه ولی اینجور مواقع یاد حرفاش میوفتم اینکه تو عصبانیت بهم گفته از ازدواج با من پشیمونه اینکه حالش ازم بهم میخوره دوسم نداره درسته تو عصبانیت گفت از دلم در اورد ولی من یادم نمیره 😑😭 از ساعت ۳ بعد از ظهر اینطوریه بدون دلیل اخه چرا